Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
LELO Loki Wave Prostaatstimulator var 1

Overzicht

Loki Wave van het Zweedse luxemerk LELO biedt een prikkelende prostaatstimulator met zijn bewegende kop en rommelende trillingen. De externe stimulator trilt tegen het perineum voor heerlijke gemengde sensaties.

De ergonomisch gevormde siliconen schacht vindt de prostaat gemakkelijk en drukt er ritmisch tegenaan met de stimulerende "kom hier"-beweging. Breng grote hoeveelheden anaal glijmiddel op waterbasis aan voor het inbrengen en geniet van de rit. 

Loki Wave biedt 10 stimulatiestanden, die heen en weer bewegen en trillingen combineren. Pas de instellingen aan met de knoppen op het handvat. De geheugenfunctie onthoudt de laatste instelling die je gebruikte voordat je hem uitschakelde en begint daarmee de volgende keer dat je in de stemming bent.

De waterdichte stimulator kan tot 1 meter diepte worden ondergedompeld, zodat je er zowel onder de douche als in bad van kunt genieten. Maak hem schoon met water en milde zeep of een reiniger voor seksspeeltjes voor een goede hygiëne.

Hij is oplaadbaar met de meegeleverde USB-kabel. Hij wordt geleverd met een satijnen zakje voor discrete opslag.

MerkLELO
Productgewicht (g)197
InbegrepenOpbergzakje
StroomsoortUSB-lader
Gebruiksduur (min.)120
Vibratiesnelheid10
Primair materiaalSilicone
KleurZwart
Aanbevolen glijmiddelWaterbasis
Taal van de verpakkingPortugees, Duits, Russisch, Frans, Spaans, Engels, Japans, Koreaans, Chinees, Italiaans
SKU15034
0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Werkt
Experimentalist - 28. sep. 2021
Ee echt krachtige vibrator die precies de juiste plek raakt. Het verslaat met gemak het prostaatspeeltje dat ik eerder heb geprobeerd. De verschillende instellingen en intensiteiten waaruit je kunt kiezen garanderen je de juiste intensiteit. Hij was duur maar de moeite van het shoppen waard.
0
Straalt kwaliteit uit, maar raakt mij niet 100% op de juiste plek
Mm - 28. sep. 2021
Het product ziet er erg elegant uit. Het heeft ook een aantal verschillende instellingen die op verschillende manieren stimuleren! Ondanks dat de maat een goed gevoel van penetratie geeft, is het gemakkelijk in te brengen als je al in de stemming gebracht bent. De trillingen zijn sterk en zorgen ervoor dat je rilt van plezier. Ik denk niet dat het middelste deel bepaalde stimulatie geeft, ik denk dat dit komt omdat de stimulatie binnenin zo sterk en intens is. Ondanks dat de stimulatie erg goed is, en het zo groot is dat je "vol zit", heb ik hier eigenlijk nog geen prostaatorgasme van gehad. Toch heb ik de penis niet veel hoeven stimuleren om tot een orgasme te komen.
0
Fantastisch
Kim - 7. sep. 2021
Ik moet zeggen dat Flemming gelijk had dat dit gewoon geweldig is. OMG, had ik nooit gedacht dat ik een anaal orgasme zou kunnen bereiken. Vanwege de recensie van Flemming was het echter de moeite waard om het risico te nemen, want ik heb er altijd van gedroomd om er een te hebben. En OMG, OMG, het is als een gek gelukt. Het was onbeschrijfelijk geweldig. Mijn kleine kontje had gewoon zo'n wild en gewelddadig orgasme dat mijn hele lichaam trilde van pure extase, compleet wazig in de zevende hemel. Ohhhhhhh yeeeesss! BEDANKT. Ik ben er zo dol op dat ik niet kan voorkomen dat ik mijn kontje meerdere keren per dag onder handen neem, met gesloten ogen fantaserend van de ene onbekende man na de andere. Hee hee. Echt. Alleen meer stoute jongens!
0
had meer verwacht voor die prijs
Tyfoon - 7. sep. 2021
Had gehoopt dat het me een prostaat-orgasme zou geven, zonder mijn penis aan te raken. Helaas werkte dit niet :(
0
Fantastisch
EC - 7. sep. 2021
Na slechts twee pogingen kreeg ik de orgastische beloning. Een glorieus speeltje dat elke cent waard is!
0
Beste orgasme!
Anonymous - 13. mar. 2024
Ik heb een paar verschillende prostaatmasseurs gekocht. Geen enkele zoals deze. Dit is een fantastisch apparaat. Je krijgt gegarandeerd een fantastisch orgasme met deze, en de hele weg naar het orgasme is ook fantastisch! De vibrator kan van heel zacht tot heel krachtig zijn. Het formaat is ook heerlijk en neemt veel ruimte in als je hem inbrengt. Zoals ik al zei, hij komt ongelooflijk lekker klaar, zelfs zonder dat ik masturbeer in klassiek suburbia. Een echte aanrader,
Automatisch vertaald van sinful.dk
Goed maar nu ook kapot!
Anonymous - 12. jul. 2021
Deze massagetriller is echt goed als je hem eenmaal leert kennen en goed aanvoelt. De kop kan voor sommigen erg groot lijken als je dit formaat niet gewend bent en is niet voor beginners. Als je eenmaal je prostaatpunt hebt bereikt en volledig ontspant in een comfortabele positie, zul je na een tijdje orgasme na orgasme ervaren met een garantie - maar als je er te gewelddadig mee omgaat en hem in alle mogelijke richtingen duwt (zoals ik deed) zal hij kapot gaan, en nu op de mijne werkt de "kom hier" functie niet, hij vibreert nog steeds, maar geen "kom hier" functie, alleen maar omdat je er in het "heetst van de strijd" misschien een beetje gewelddadig mee omging.
Automatisch vertaald van sinful.dk
Oké, oké, oké, oké
Anonymous - 4. jan. 2023
Had waarschijnlijk te hoge verwachtingen van deze. Ik heb verschillende keren geëxperimenteerd met prostaatmassage en verschillende producten geprobeerd. Was bang dat de grootte een probleem zou zijn, maar geen problemen met het inbrengen na een beetje spelen. De trillingen en het gevoel zijn echter niet spot on en geven me helaas geen zaadlozing. De kwaliteit van het product is echter top en het is beter dan mijn andere producten.
Automatisch vertaald van sinful.dk
Krachtige vibrator - Krachtig orgasme
Anonymous - 6. aug. 2017
Ik had al wat ervaring met anaal spelen en wilde mijn gewone vibrerende buttplug upgraden naar iets krachtigers. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Loki is een zeer krachtige vibrator en stimulator. Het voelt geweldig met de vibraties op het perineum terwijl de kop zelf heen en weer beweegt aan het einde. Een echte aanrader.
Automatisch vertaald van sinful.dk
Effectief
Anonymous - 6. aug. 2017
Een echt ongelooflijk krachtige vibrator. Goed opwarmen voor gebruik. Als je deze eenmaal hebt gehad, is seks beter dan ooit. Absoluut top. Als je je afvraagt of je wel genoeg geld hebt, maak je dan geen zorgen, je zult niet teleurgesteld zijn.
Automatisch vertaald van sinful.fi

LELO Loki Wave Prostaatstimulator

Kies Kleur
Wij raden aan
Sinful Clean Sex Toy Cleaner 100 ml
€ 8,99
Incl. BTW
Sinful Anaal Glijmiddel op Waterbasis 100 ml
€ 8,99
Incl. BTW
Sinful Anal Relax Gel 50 ml
€ 11,99
Incl. BTW
€ 131,99
Incl. BTW

Op voorraad

Levering 2-3 werkdagen

Voordelen

Dit vind je misschien ook leuk:

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful