Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Wonderlove Double Vibrator met Afstandsbediening var 1

Overzicht

De Wonderlove Double Vibrator met Afstandsbediening is een waar wonder. Hij beschikt over twee krachtige motoren met vijf vibratie-instellingen die je erogene zones zowel van binnen als van buiten zullen verwennen.

De stevige G-spot vibrator is zacht gebogen voor soepel inbrengen in je vagina. Eenmaal daar richt hij zich volledig op zijn taak en zet hij al je gevoelige plekjes in vuur en vlam.

Uitwendig zorgt de clitoris stimulator ervoor dat elke gevoelige zenuw wordt overspoeld met genot. Het brede oppervlak garandeert een hoop genot zonder je gevoeligheid te verminderen.

De twee fantastische vibrators zijn verbonden in een superzachte en flexibele siliconen behuizing die de contouren van je lichaam volgt. De vibrator is ook waterdicht en kan zelfs een gewoon avondje in bad transformeren tot een sensuele spa-ervaring.

De Wonderlove wordt geleverd met een afstandsbediening, dus er is geen excuus om je partner niet mee te laten doen aan het genot. De trillingen zijn stil dus je kunt er ook discreet van genieten, zelfs onderweg of in het gezelschap van anderen. Dankzij het bereik van 10 meter zul je genoeg mogelijkheden vinden om kinky te experimenteren.

MerkLove To Love
Productgewicht (g)116
InbegrepenAfstandsbediening, Opbergzakje
Volledige lengte (cm)7.4
In te brengen lengte (cm)7
Diameter (cm)4.2
Breedte (cm)4.2
Stroomsoort1 x CR2032 (Inbegrepen), USB-lader
Vibratiepatroon5
Vibratiesnelheid2
Primair materiaalSilicone
KleurRoze
Aanbevolen glijmiddelWaterbasis
Taal van de verpakkingNederlands, Frans, Italiaans, Engels, Spaans, Duits
SKU21208
0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Goede kwaliteit maar een beetje te zwak qua trillingen
Peter - 30. aug. 2021
Het product is van goede kwaliteit en past perfect. Helaas zijn de trillingen niet sterk genoeg voor mijn vrouw. Maar ze heeft dan ook een zeer krachtig effect op de clitoris en g-spot nodig om klaar te kunnen komen. Dus voor anderen is het waarschijnlijk perfect.
0
Matig
Angel - 28. sep. 2021
Het ziet er mooi uit, maar doet pijn bij het dragen omdat de bal naar mijn mening te groot is. Natuurlijk heb je een afstandsbediening, maar als je die indrukt, beginnen de trillingen op het hoogste niveau en moet je op de knoppen drukken om naar lagere niveaus te gaan. De trillingen zijn sterk en doen waarschijnlijk wat ze moeten doen voor de juiste persoon, maar dit was geen succes voor iemand die vrij strak is. Echt niet de prijs waard.
0
Niet doordacht
Angel2 - 28. sep. 2021
Leuke gadget maar helaas eigenlijk nutteloos. Het begint op het maximale niveau te trillen en dan kun je hem met afstandsbediening naar beneden afstellen maar NIET naar boven (!). Niet erg slim.
0
Min of meer
Min of meer - 28. sep. 2021
De vibratie is erg goed, maar het werkt niet. Het raakt de g-spot goed, maar niet de clitoris
0
Sexy en past goed
Abby - 28. sep. 2021
Ben blij met dit product. Erg leuk om overal met je partner te kunnen spelen aangezien hij de afstandsbediening heeft. Werkt ook goed tijdens de seks. De clitorisvibrator zou iets sterkere vibraties mogen hebben.
0
Prachtig
Anonymous - 10. dec. 2020
Love to Love wonderlove is de meest interessante en geweldige ervaring die ik ooit heb gehad. Ik heb al 30 jaar geen echt orgasme gehad, maar dit werkt wel en het is een groot plezier om mijn man de controle te hebben.
Automatisch vertaald van sinful.dk
Luide jongen
Anonymous - 10. jul. 2019
Ik heb het speeltje gekocht om mee te spelen in openbare gelegenheden, maar ik zal het waarschijnlijk alleen thuis gebruiken. Hoewel er veel vibratie niveaus en instellingen zijn, en je er langere periodes mee wilt spelen, zijn alleen de laagste vibratie niveaus stil genoeg om te gebruiken zonder de aandacht te trekken. Ook maken de knoppen op de afstandsbediening zo'n luide klik bij het indrukken dat er geen manier is om het onopvallend te gebruiken. Het ontwerp van het speeltje werkte, althans voor mij, alleen voor het deel dat in de vagina gaat. Het speeltje heeft een goed formaat en de verschillende kleurinstellingen voelen heerlijk aan van binnen. Helaas is de clitorisstimulator te breed en erg moeilijk te positioneren, en zelfs na veel rommelen met het hoogste vibratieniveau kwam ik niet tot een orgasme. Voordelen: + Meerdere vibratie niveaus en instellingen + Heerlijk aanvoelend materiaal + USB oplaadbaar Nadelen: - Clitoris stimulator ontwerp -> niet genoeg aandacht voor de clitoris - Luidheid van het speeltje en de afstandsbediening Ik zou dit product aanraden voor thuisgebruik voor mensen die tevreden zijn met zelfs een zwakke vibrator. Persoonlijk ben ik van plan om het speeltje te blijven gebruiken terwijl ik onder andere porno aan het kijken ben :)
Automatisch vertaald van sinful.fi
Helemaal OK
Anonymous - 13. mar. 2024
Ik had er hoge verwachtingen van, maar die heb ik niet helemaal waar kunnen maken. De G-spot vibrator is behoorlijk krachtig en raakt alle juiste plekjes. De clitorale vibrator is in mijn geval niet erg effectief en ik vond de vibratie te zwak. De afstandsbediening is ook een beetje te ingewikkeld. Het is oké, maar er zijn waarschijnlijk veel andere producten die het geld meer waard zijn dan deze.
Automatisch vertaald van sinful.no
Veel plezier
Anonymous - 13. mar. 2024
Gekocht voor mijn vrouw, het product is zeer goed verpakt, doos is niet discreet maar verpakking van Sinful was dat wel. De wonderlove toy is niet helemaal ik kon het horen van beneden. De afstandsbediening is eenvoudig te gebruiken, het product is comfortabel in gebruik en levert sterke sensaties. Veel plezier, maar helaas niet voor onderweg, maar dat is voor ons geen groot probleem. De dubbele motor is een geweldige functie en draagt bij aan het plezier, gemakkelijk schoon te maken en op te laden.
Automatisch vertaald van sinful.co.uk

Wonderlove Double Vibrator met Afstandsbediening

Wij raden aan
Sinful Aqua Glijmiddel op Waterbasis 100 ml
€ 8,99
Incl. BTW
Sinful Clean Sex Toy Cleaner 100 ml
€ 8,99
Incl. BTW
€ 74,99
Incl. BTW

Op voorraad

Levering 2-3 werkdagen

Voordelen

Dit vind je misschien ook leuk:

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful