Eigenschappen

Natural Greatness Wild Instinct Recipe is een hypo-allergeen recept dat ontwikkeld wordt zonder graan en aansluit op de voedingsbehoeften van alle kattenrassen in alle levensstadia heeft een zeer hoog percentage kwaliteitsvol vlees en bevat nauwelijks koolhydraten, waardoor er sprake is van een eiwitrijk product dat uitermate geschikt is voor (de ontwikkeling van) kittens, drachtige poezen en volwassen katten.

Het gebruikte vlees in Natural Greatness Wild Instinct is eersteklas kip, kalkoen en vis, geschikt voor menselijke consumptie, en is een natuurlijke bron van hoogwaardige eiwitten die de ontwikkeling van de spieren stimuleren en de nodige energie leveren.

Totaal vleesgehalte: 86%

Ingrediënten

vers kippenvlees, gedroogd kippenvlees, gedroogd kalkoenvlees, aardappelen, kippenolie, hydrolysaat van kippenlever, erwten, gedroogde vis, bietenpulp, visolie, gedroogd ei, cichorei, natriumchloride, calciumcarbonaat, monocalciumfosfaat, moutextract, inuline (FOS), mannan oligosacchariden (MOS), rozemarijn.


Kenmerken
Artikelcode NG0018

Natural Greatness Wild Instinct Recipe 2kg



Natural Greatness Wild Instinct Recipe is een hypo-allergeen recept dat ontwikkeld wordt zonder graan en aansluit op de voedingsbehoeften van alle kattenrassen in alle levens...

19,30

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is tijdelijk niet voorradig

Direct leverbaar

Volgende werkdag verzonden

Snel leverbaar

Verzending binnen 1 à 2 werkdagen

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is tijdelijk niet voorradig

Uit handel

Dit product is uit handel

Product is momenteel niet beschikbaar.