Klantenservice
0
Sluiten

XQ Max 320 SUP Board - Opblaasbaar Paddle Board - Complete Set - Max. 150KG - 320 x 76 x 15cm - Oranje

Productomschrijving

Dit product is ook af te halen op ons adres! (Ma. t/m Vr. tot 18.00 uur) m.u.v. feestdagen. U kunt ons een mail sturen voor meer informatie.

Productbeschrijving

Met de XQ Max SUP board set ben je klaar voor een dag vol plezier op het water. Dit opblaasbare SUP board wordt geleverd als complete set, inclusief peddel, pomp en draagtas. Eenvoudig uitpakken, oppompen en je bent klaar om te gaan!

Ideaal voor beginners en kinderen
Perfect voor beginners en kinderen, dit SUP Board is ontworpen met de nieuwkomer in gedachten. De afmetingen en vormgeving bieden een stabiel platform dat nieuwe gebruikers helpt vertrouwen op te bouwen tijdens het suppen. Het compacte formaat en de dikte zorgen voor extra stabiliteit, wat het ideaal maakt voor lichtere peddelaars en jonge gebruikers, en daarmee een uitstekende keuze voor gezinnen. Bovendien laat de dual action handpomp het board snel en moeiteloos opblazen.

Wendbaar en veelzijdig voor diverse wateractiviteiten
Wendbaar en geschikt voor diverse wateractiviteiten, dit SUP Board blinkt uit in flexibiliteit. Of je nu rustig peddelt op een stil meer of soepel door licht golvend water manoeuvreert, het kleinere formaat van het board vergemakkelijkt de besturing op verschillende wateroppervlakken en biedt de veelzijdigheid die nodig is om te genieten van diverse soorten wateractiviteiten.

Compact Design
Het compacte ontwerp van het SUP Board verbetert niet alleen het gemak waarmee het gedragen en opgeslagen kan worden, maar verhoogt ook de algehele prestaties op het water. Dit kleinere formaat is bijzonder geschikt voor golvend water, waar grotere boards vaak moeite hebben met het behouden van controle.

Inclusief compleet SUP pakket
Dit SUP Board komt met een compleet pakket aan accessoires, waaronder een peddel, middenvin, enkelkoord, reparatieset, en pomp, samen met het supboard zelf en een duidelijke handleiding. Met deze complete set ben je volledig uitgerust voor een fantastische dag op het water.

Voordelen van de XQ Max SUP set:

  • Geschikt voor beginners en gevorderden
  • Verstelbare peddel (170 - 210 cm)
  • Complete set met handige accessoires
  • Geschikt voor diverse wateromgevingen

Het XQ Max SUP board biedt een complete ervaring voor peddelsurfers van alle niveaus. Met een lengte van 320 cm is dit board wendbaar en reactief, en het EVA anti-slip oppervlak zorgt voor optimale grip en comfort.

Kenmerken:

  • Voorzien van vaste- en afneembare vin
  • Robuuste constructie met dropstitch en gelijmd pvc
  • Inclusief veiligheidskoord
  • Grote handpomp met geïntegreerde PSI-meter
  • Makkelijk te vervoeren dankzij de meegeleverde draagtas

Productspecificaties:

  • Afmeting: 320 x 76 x 15 cm
  • Max. belasting: 150 kg
  • Verstelbare aluminium peddel (170 - 210 cm)
  • Netto gewicht: 11.3 kg
  • Opblaasbaar tot max 1 bar / 15 PSI
  • Kleur: Oranje met zwarte en witte details

Het XQ Max SUP board is ideaal voor een breed scala aan watersportactiviteiten, van ontspannen toertochtjes tot avontuurlijk peddelen op rivieren. Het elastische koord aan de voorkant biedt zelfs ruimte om bagage mee te nemen voor onderweg!

Suppen is de snelst groeiende watersport ter wereld. Dus waarom zou je het niet proberen? Het is leuk, ontspannend en een geweldige workout voor het hele lichaam. Met de XQ Max SUP set kun je gemakkelijk genieten van dit plezier, waar je ook gaat.

Reviews

0 from 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Anderen bekeken ook

XQ Max 320 SUP Board - Opblaasbaar Paddle Board - Complete Set - Max. 150KG - 320 x 76 x 15cm - Oranje
€ 179,-
XQ Max 320 SUP Board - Opblaasbaar Paddle Board - Complete Set - Max. 150KG - 320 x 76 x 15cm - Oranje
XQ Max Special Edition Sup board set - 6-delig - tot 150 kg - 320 cm - tot 150 kg - Opblaasbaar - Oranje/zwart
Op werkdagen vóór 17:00u besteld. Volgende dag in huis!
Toevoegen aan winkelwagen

Bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking