Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
TENGA Flip Orb Oranje Crash Masturbator var 1

Overzicht

Geef je masturbatiemomenten een intense en effectieve upgrade met Flip Orb Orange Crash Masturbator van het gerenommeerde Japanse merk TENGA.

De masturbator heeft een zachte en flexibele sleeve met een extra prikkelende nodulaire oppervlaktetextuur. Stimulerende bollen bewegen in tandem met je penis en creëren een zachte weerstand terwijl je in en uit trekt, waarbij je je mannelijkheid van basis tot punt verwent elke keer dat je jezelf trakteert op een welverdiende solosessie.

Knijp in de flexibele platen aan de buitenkant van de masturbator om de strakheid en zuigkracht aan te passen voor een nog intenser en realistischer gevoel. Flip Orb Blue Rush is waterdicht waardoor het het perfecte speeltje is om kinky in bad te gaan.

De klassieke zandlopervorm ligt goed in de hand en zorgt voor een stevige grip. Product heeft een inwendige diepte van ca. 16 cm en een flexibele binnendiameter van 1,3 cm.

TENGA Flip Orb Orange Crash heeft een buitenschaal van ABS-kunststof en een zachte binnenkant van elastomeer. Wordt geleverd met twee staaltjes glijmiddel op waterbasis en een praktische opbergstandaard.

0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Een goed product
Eivind - 28. sep. 2021
Zeer goed product. Kan in het product knijpen om een zuigend effect te creėren. Aanbevolen wordt om hierbij Tenga Lotion of Gun Oil glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Na gebruik het product afspoelen met warm water en eventuele glijmiddelresten en sperma verwijderen, voel je vrij om je vingers te gebruiken om alle resten uit alle hoeken en gaten te verwijderen, goed uitspoelen. Spray gerust met Fleshlight Fleshwash, laat het intrekken en spoel daarna goed af met warm water om de reiniger te verwijderen. Veeg de binnenkant af met een pluisvrije handdoek of keukenpapier en laat het product volledig drogen. Als het droog is, breng je Fleshlight Renewing Powder aan om het product in goede staat te houden en om te voorkomen dat het materiaal plakkerig gaat aanvoelen. Het is belangrijk dat het product volledig is opgedroogd voordat je het opbergt.
0
Tenga
Anonymous - 13. mar. 2024
De voorganger was erg goed, deze is alleen goed in vergelijking.
Automatisch vertaald van sinful.fi
Mooi en glad, maar minpuntje voor de plaatsing van de bollen.
Anonymous - 13. mar. 2024
Zeer goede kwaliteit en comfortabel materiaal. Soepel ontwerp en gemakkelijk schoon te maken. De "drukkussens" zijn niet zo functioneel als ze hadden kunnen zijn, omdat er geen speciaal ventiel is om de lucht eruit te laten (geen probleem, de lucht wordt er via de mond uitgeperst). Het enige minpuntje is dat er een "bol" in het midden zit na de ingang, die op de plasbuis drukt als je hem de "verkeerde" kant op hebt.
Automatisch vertaald van sinful.se

TENGA Flip Orb Oranje Crash Masturbator

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Voordelen

Dit vind je misschien ook leuk:

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful