Savic Kattenbak Hop In

Zand-Beige / Wit - Savic Kattentoilet Hop In
: 4/5
(82)
Ruime kattenbak, grote instap-opening boven, deksel speciaal geperforeerd, uitloopveilig, eenvoudige reiniging.
Afmetingen: L 58 x B 38,5 x H 39,5 cm
Afneembare deksel
Hoge rand
Voor meer informatie klik hier.
Productbeschrijving
Savic Kattenbak Hop In
Savic Kattenbak Hop In
Savic Kattenbak Hop In
Savic Kattenbak Hop In
Savic Kattenbak Hop In
Savic Kattenbak Hop In
Savic Kattenbak Hop In
Savic Kattenbak Hop In
Savic Kattenbak Hop In
Savic Kattenbak Hop In
Savic Kattenbak Hop In
Savic Kattenbak Hop In
Savic Kattenbak Hop In
Savic Kattenbak Hop In
Savic Kattenbak Hop In
Savic Kattenbak Hop In
Savic Kattenbak Hop In
Savic Kattenbak Hop In
Savic Kattenbak Hop In
Savic Kattenbak Hop In
Savic Kattenbak Hop In
Savic Kattenbak Hop In
Savic Kattenbak Hop In
Savic Kattenbak Hop In
Savic Kattenbak Hop In
Savic Kattenbak Hop In
Kies je artikel
€ 31,49

Levertijd 1-3 werkdagen.

Voor meer informatie klik hier.

Alle prijzen incl. BTW.

excl. verzendkosten

Productbeschrijving

Ruime kattenbak, grote instap-opening boven, deksel speciaal geperforeerd, uitloopveilig, eenvoudige reiniging.
Afmetingen: L 58 x B 38,5 x H 39,5 cm
Afneembare deksel
Hoge rand

Hop In! Het innovatieve kattentoilet van Savic is door de instap van boven perfect voor katten geschikt, die staand of naar achter urineren. De extra hoge randen zorgen ervoor dat er niets naast gaat, ook wanneer je kat graag graaft. Grit, urine en ontlasting blijven betrouwbaar in de bak. Bijzonder slim bedacht: de randen van het kleine geperforeerde gat in de deksel zijn licht schuin. Hierdoor kan grit dat eventueel nog aan de poten of aan de vacht is blijven hangen weer terug in de kattenbak vallen. Zo ziet de ruimte rondom het kattentoilet er altijd schoon uit!


Savic Kattenbak Hop In in één oogopslag:
  • Innovatief kattentoilet van Savic met instap van boven
  • Ideaal ook voor grote kattenrassen: ruime kattenbak met grote opening in de deksel
  • Hoge rand: bijzonder geschikt voor katten, die staand plassen, naar achter plassen of graag graven, aangezien grit, urine & ontlasting betrouwbaar in het kattentoilet blijven
  • Geperforeerde deksel: met speciaal verwerkte gaten, zodat het grit bij het verlaten van kattentoilet weer naar binnen kan vallen, voor een schone omgeving
  • Eenvoudig te reinigen: afneembare deksel laat zich bij het schoonmaken aan de zijkant ophangen, handvatten aan de onderkant ondersteunen het optillen en legen van de kattenbak
  • Met handige haak: om een schepje aan te hangen (niet inbegrepen)
  • Modern design: decente kleur- en vormgeving
  • Hoogwaardig vakmanschap
  • Ook ideaal voor huishoudens met honden en katten: grit en ontlasting blijven buiten bereik voor honden
  • Made in Europe
  • Kleuren:
    • Onderbak: zandbeige of antraciet
    • Afdekking: wit
  • Materiaal: kunststof
  • Afmeting:
    • Totaal: L 58 x B 38,5 x H 39,5 cm
    • Ingang: L 24 x B 22 cm

Savic Bag it Up kattenbakzakken zijn een ideale aanvulling op alle kattenbakken.
Scheurbestendige, transparante folie-inlays voor de kattenbak voorkomen afzettingen en de vorming van urineschilfers in de kattenbak in de onderbak en in de vloer van de kattenbak. De levensduur van je kattenbak wordt hierdoor verlengd en slechte geuren behoren tot het verleden. Bovendien is het schoonmaken van de kattenbak met de Savic Bag it Up kattenbakzakken eg gemakkelijk.

Meer informatie over de praktische folie-inlays voor kattenbakken vind je via de volgende link:
 

Opmerking: een kattenbakschep is niet bij de levering inbegrepen.

Reviews

Alles tonen

Klantenfoto's

https://media.zooplus.com/media/cpp/012024/17/4411753494560968091/w50.jpg
https://media.zooplus.com/media/cpp/092023/12/324500969269791689/w50.jpg
https://media.zooplus.com/media/cpp/052023/25/7680817012326553825/w50.jpg
https://media.zooplus.com/media/cpp/052023/18/961905508147546441/w50.jpg
https://media.zooplus.com/media/cpp/102022/27/8550155296105581456/w50.jpg
https://media.zooplus.com/media/cpp/102022/17/3521426065580364361/w50.jpg
Bekijk alle foto's

Productreviews

14-03-24|Hans Ede.
: 5/5
Prima kattenbak
Gebruik deze kattenbak al een poosje samen met de plastic zak die je erin hangt deze zijn los verkrijgbaar. De ideale bak weinig uitloop in combinatie met silicaat kattengrit van Tigerino. De katten hadden er geen problemen mee met deze bak qua overgang van een normale bak.
26-02-24|Coco
: 1/5
Mijn kat wilt er niet in
Sinds we deze kattenbak hebben plast mijn kat op mijn stoelen. Ik heb de oude kattenbak weer gepakt.
29-01-24|SM Blankendaal
: 1/5
Binnen een jaar kapot.
Ik heb dit product vorig jaar gekocht, maar het plastic plateau waar ze op moeten springen om.de bak jn te gaan is nu al gebroken. En dat is bijzonder want ze maken er amper gebruik van, ze gaan liever nog steeds in het reguliere model dat er naast staat. Goed idee maar slechte uitvoering dus. En dan is 31 euro wel erg veel geld voor een kapot stuk plastic.
23-10-23|Zizi
: 4/5
Ze begrepen het meteen
Mijn kittens van 3 maanden begrepen meteen dat dit hun kattenbak was en hadden geen moeite met erin springen. Ik heb houtkorrels als kattengrit en is bijna geen uitloop. Enige wat vervelend is dat 1 van mijn kat de zak open krabt die speciaal voor de hop in bakken zijn gemaakt en die zakken zijn niet goedkoop!!
27-08-23|Sweetwicca
: 4/5
Goedgekeurd door Coontjes
Onze vijf katten moesten wennen, eerst Onder deksel een tijd. En ze maakten ook verschil in waar die stond. Woonkamer werd die druk bezocht, gang stuk minder. Maar hij oogt mooi strak, werkt goed. De handvaten onderin zijn lastiger met schoonmaken. Geen deurtje dus geur is meer. Bij 1 kat valt dat mss minder op. Hier delen 5 Coons de bakken. Hoe groter het dier des te meer in de bak gebeurt.
03-06-23|Rena
: 4/5
Schepje ontbreekt
Goede kattenbak alleen schepje ontbreekt
10-05-23|Fiona
: 3/5
Mooie bak maar niet voor mijn katten
Ziet er mooi uit, goed formaat, maar mijn katten vinden hem eng dus gaan er niet in helaas.
01-05-23|Bab
: 5/5
Mooie stevige bak
Eindelijk dé oplossing gevonden voor mijn altijd over alle randjes heen plassende kat!
07-01-23|Cindy
: 5/5
Fijne kattenbak
Hele fijne kattenbak: mijn kitten van 8 weken heb ik er destijds wel zelf in moeten zetten. Ik had ook nog een kitten kattenbak staan, die stond pal naast deze. Met 12 weken lukte het mijn kleintje om zelfstandig in en uit de bak te klimmen. Hij gebruikt de bak naar hartelust. Mijn kitten vindt het alleen heel grappig om langs de korte weg de bak te verlaten. Het gedeelte met de gaatjes vermijdt hij. Eigenwijs is ook wijs en nog steeds heb ik minder last van uitloop.
07-12-22|Nana
: 5/5
Fijne hop-in kattenbak
Had ik maar eerder geweten dat deze kattenbak bestond. Wij hebben 3 katten, waarvan er 1 graag gooit met kattenbakkorrels en 1 horizontaal plast. We hadden overal matjes onder de kattenbakken liggen. Sinds kort deze bak neergezet: het kostte onze katten even een dag ontdekken hoe het werkt, maar ze vinden de bak heerlijk. Tip: gebruik een klein schepje, want de plasbollen (vooral naast de bobbels aan weerszijden in de bodem) zijn wat lastiger te scheppen. Je krijgt er handigheid in.
20-11-22|Artje Timmer
: 1/5
Waardeloze bak
Waardeloze aankoop, katten gaan er niet in, pissen in de kamer ipv deze bak.... Miskoop van de eeuw.
07-11-22|Wilma
: 5/5
Kattenbak
Ben zo blij met deze kattenbak, geen kattengrit meer te vinden.!!! Onze kat moest ik even erin zetten maar sprong er weer gelijk uit,zodat hij weet dat hij daar voortaan z'n behoefte kan doen,en inderdaad zonder problemen.!! Ben er super blij mee en heb gelijk de orginele zakken erbij genomen.!!! 👍🏼👍🏼👍🏼
16-10-22|Amber
: 5/5
Zeer goed
De kattenbak is handig in gebruik. Er is minder Kattenzand naast en rond de bak tegenover een kattenbak met luik vooraan. Hij staat ook mooi in het interieur en is zeer ruim voor onze grote katten Zeer tevreden!
28-07-22|Angelique de Vogel
: 4/5
Superfijne bak.
3 sphynxen en een Peterbald, 2 hopin bakken. Superfijne bakken, ruime instap en rooster waar ze gemakkelijk in en uitspringen en naar hartelust kunnen graven en hoog plassen. Veel minder uitloop ten opzichte van de lage bak. Piepklein minpuntje zijn de handvatten onderaan de bak die aan de binnenkant een bobbel vormen. Ik los dit op door veel klontvormig grit te gebruiken waardoor urine niet op de bodem komt. Het schepje op de foto zit niet bij de bak. Al met al ben erg blij met deze aankoop.
23-07-22
: 5/5
Juiste grootte
Gekocht toen mijn boskat nog een kitten was. Ze ging er toen ook zonder problemen in. Nu ze bijna 1 jaar is zijn we blij dat we deze grootte hebben aangeschaft, zodat ze ook als volwassene erin past.
29-06-22|Cynthia
: 3/5
Prima bak
Prima kattenbak, fijn groot model ook. Dus de kat kan er goed in bewegen. De katten begrepen de eerste dag ook meteen hoe het werkte. Eigenlijk zou je de bak ergens tussen moeten zeggen, zodat ze òver het roostertje moeten om eruit te gaan. Enige nadeel, die opstaande randjes ìn de bak. Wie dat bedacht heeft. Of ju niet over nagedacht heeft..... hoe kan je daar nu scheppen? Schepje past niet tussen de wand en de opstaande rand in, dus sta je nogal te klooien om het daar tussenuit te peuteren...
20-06-22|An Mertens
: 5/5
Ruime bak, beperkte uitloop
Deze aangeschaft omdat één van mijn katten al het grit naar buiten gooide met een gewone kattenbak. En ook mijn grotere katten kunnen hier gewoon hun ding in doen met de nodige beweegruimte. Ik had in het begin wel nog evenveel uitloop als met een gewone kattenbak, maar intussen gebruik ik houtvezelpellets en dat is is deze bak naar uitloop toe een ideale combinatie. Ook het kapstokje om een schepje aan te hangen is erg handig.
18-04-22|Lisa
: 5/5
Topkattenbak
In de cattery had onze kitten al geleerd hoe ze in de Hop-In moest gaan. Ze deed het meteen goed als we thuiskwamen! Heel aangenaam product. Het enige is wel dat er nog steeds wat grid aan haar pootjes plakt en dit dus nog steeds op de grond belandt…
08-02-22
: 5/5
Goeie koop!
Een van de beste kattenbakken, stevig plastic. Wel geen schepje bij
25-01-22|An
: 4/5
Aanrader! Tevreden klant!
Het is een mooie stevige grote kattenbak. Ziet er ook heel mooi uit qua model en kleur. Plus mijn hondje (een poepsnoeper!) Kan er nu niet meer aan!!! Enige nadeel... Onderaan zijn twee handgrepen in verwerkt. Dus aan de binnenkant heb je twee bubbels... En toevallig doen ze daar pipi. Ik heb klontervormende kattenbakvulling. Dus op die plekjes is het moeilijk om de hoopjes in Zijn geheel op te scheppen... Ze gaan steeds stuk. Maar ik ben tevreden.
Alles tonen