Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Satisfyer Pro+ G-Spot Rabbit Vibrator var 1

Overzicht

Als je vanwege de geweldige dubbele stimulatie van rabbitvibrators houdt, dan is de Satisfyer Pro+ G-Spot echt de next step. Dit geweldige product combineert een revolutionaire luchtpulsstimulatie van de clitoris met vibrerende trillingen bij je G-spot. Hierdoor ervaar je heerlijke gemengde orgasmes.

Beide uiteinden hebben hun eigen motortje, die je afzonderlijk kunt bedienen met de knoppen op het handvat. Geniet van de 11 pulsniveaus in de clitorisstimulator en de 10 vibratiestanden in het zacht gebogen dildo-gedeelte dat moeiteloos je G-spot weet te vinden!

De vibrator is gecoat met luxe witte siliconen en rosé gouden accenten die zijn gemaakt van ABS-kunststof. Het zachte oppervlak voelt nog uitnodigender aan wanneer je glijmiddel op waterbasis toepast. Dit geeft je gegarandeerd een soepele ervaring en je sensaties verbeteren. Het product is waterdicht voor optimaal genot onder de douche of in bad.

Laad je 'new best friend' eenvoudig op met de meegeleverde magnetische USB-kabel. Schoonmaken is bovendien gemakkelijk met een sekstoycleaner en wat warm water.

MerkSatisfyer
Productgewicht (g)198
Volledige lengte (cm)23
In te brengen lengte (cm)12
Diameter (cm)3.2
Inwendige diameter (cm)1.5
Rekbare inwendige diameterNee
StroomsoortMagnetische USB-lader
Gebruiksduur (min.)120
Vibratiesnelheid10
Primair materiaalSilicone
KleurWit
Aanbevolen glijmiddelWaterbasis
Taal van de verpakkingEngels, Russisch, Spaans, Chinees, Italiaans, Japans, Portugees, Duits, Frans
SKU18729
0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Het liet me 9X klaarkomen hihi
Carter - 9. may. 2023
Slayedd
Fijn!
Yvonne - 8. may. 2023
De Satisfyer Pro+ G-Spot Rabbit Vibrator is een zeer goede en stille satisfyer. Weinig geluid en doet wat er beloofd was. Heel blij mee. Mijn favoriet!
ONWERKELIJK
Lozzz - 23. aug. 2021
Dit was een primeur van deze soort en mijn oh wat ben ik blij dat ik het heb uitgekozen!!!! Ik ben nog niet voorbij trilniveau 6 geraakt, dus ik kan me alleen maar inbeelden hoe de andere 5 zijn!!! Je zult niet teleurgesteld zijn met deze
0
Voldeed niet aan mijn verwachtingen
MP - 28. sep. 2021
Ik had hier hoge verwachtingen van omdat de gewone luchtdrukvibrator zo goed is, maar het viel helaas erg tegen. De stimulus was erg zwak en ik verwachtte krachtigere vibraties en meer luchtdruk. Ik heb het lang geprobeerd maar ik geniet er niet van en krijg geen orgasme. Het is jammer dat het in zijn doos blijft.
0
Beroerde druk
Tina - 28. sep. 2021
Goed en comfortabel, maar met een slechte druk in het luchtdrukgedeelte, de gebruikelijke satisfyer is veel krachtiger.
0
Echt een krankzinnige Satifyer.
... - 28. sep. 2021
Ik ben altijd sceptisch geweest en sta nog steeds sceptisch tegenover seksspeeltjes, maar ik moet zeggen dat dit product mij van gedachten heeft veranderd! Het duurt veel voordat iets echt bij me werkt, maar met dit product lukt het! Ik kijk nu op een heel andere manier naar seks. Het kan echt de juiste plekken raken. Het brandt helemaal tot aan mijn voeten, dus ik zou het echt ten zeerste aanbevelen. De nadelen ervan zijn dat het een beetje groot is en dan maakt het best veel lawaai (althans naar mijn mening). Het weerhoudt me er niet van om het elke keer te gebruiken als mijn vriend en ik seks hebben.
0
niet flexibel
Kat - 28. sep. 2021
Ik had hoge verwachtingen van dit product, maar het design past niet bij mijn anatomie (zoals meerdere hier in de opmerkingen beschrijven). Het product is niet flexibel en kan daarom niet aan mij worden aangepast.
0
Meh ... Het is zeker weten een nachtmerrie.
K - 28. sep. 2021
Het is moeilijk om de juiste plek te vinden, ondanks dat de schacht flexibel is. Zoals velen schrijven, is het niet zeker dat het anatomisch geschikt is voor alle vrouwen. Hoewel de schacht flexibel is en ik dus de clitorisvibrator op de juiste plek kan plaatsen zodat ik er in ieder geval iets van voordeel uit kan halen, kan ik hem niet plaatsen zoals het eigenlijk bedoeld is. Simpelweg omdat de vibrator te veel naar beneden wijst. Ik heb nog een drukgolfvibrator van Satisfyer waar ik dol op ben en ik weet daardoor precies hoe hij moet zitten en hoe hij moet voelen. Hij voldoet hier gewoon niet aan. Simpelweg omdat het niet kan worden afgesteld en aangepast aan elke vrouw. Super oefening en ondanks dat het materiaal waanzinnig opwindend is en de vibraties geweldig zijn, denk ik op geen enkele manier dat het 't geld waard is. Ik denk niet dat ik dit vaak zal gebruiken en daarom heb ik het gevoel dat ik geld heb verspild. Dus ja ... Het is zeker weten een nachtmerrie.
0
Heerlijke vibrator
Anonymous - 2. oct. 2018
Dit is echt een goede vibrator voor de prijs. Ik heb nog niet eerder een rabbit geprobeerd die ook kan zuigen, maar het is een geweldige combinatie. Hij is goed stil en je hoort hem alleen als het zuiggedeelte niet helemaal aan staat... De witte kleur vind ik een beetje beleefd en meisjesachtig, maar al met al vind ik het een goede koop die het geld zeker waard is.
Automatisch vertaald van sinful.dk
Echt goed
Anonymous - 13. mar. 2024
Echt een goede vibratoer, ik ben zelf nieuw met seksspeeltjes, dus ik heb hem nog niet veel verkend, maar hij voldoet echt goed aan mijn verwachtingen! 'Super lekker met het zuigeffect, en het duurde niet lang voordat het eerste orgasme kwam ;)
Automatisch vertaald van sinful.dk

Satisfyer Pro+ G-Spot Rabbit Vibrator

Wij raden aan
Sinful Aqua Glijmiddel op Waterbasis 100 ml
€ 8,99€ 6,74
Incl. BTW
Sinful Clean Sex Toy Cleaner 100 ml
€ 8,99€ 6,74
Incl. BTW
€ 35,99
Incl. BTW

Op voorraad

Levering 2-3 werkdagen

Voordelen

Dit vind je misschien ook leuk:

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful