Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Edifier D12, Stereo Bluetooth speaker /

211050
Edifier D12, Stereo Bluetooth speaker / | D12Edifier D12, Stereo Bluetooth speaker / | D12Edifier D12, Stereo Bluetooth speaker / | D12Edifier D12, Stereo Bluetooth speaker / | D12Edifier D12, Stereo Bluetooth speaker / | D12
Beoordeling
Artikelnummer211050
FabrikantcodeD12
EAN code6923520268832
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 99,00

€ 81,82 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Kristalhelder geluid
Als je kristalhelder geluid wilt dat elke kleine nuance in je muziek vangt, dan is de Edifier D12 zeker de moeite van het beluisteren waard. Een totaal van 70 watt (RMS) vervormingsvrij uitgangsvermogen zorgt ervoor dat je overal in de kamer een kristalhelder en compromisloos geluid krijgt.

Eenvoudige installatie
In tegenstelling tot veel andere gecompliceerde luidsprekers, hoeft je niet veel te worstelen om het op te zetten en neemt het niet te veel ruimte in beslag. Plaats hem waar je maar wilt, zoals je woonkamer, studeerkamer, eetkamer of slaapkamer, sluit hem gewoon aan op de stroomvoorziening en hij is klaar voor gebruik.

Kwaliteit houten behuizing
Hoogwaardige houten behuizing minimaliseert akoestische resonantie en geeft een geluid weer dat verder gaat dan alles wat je eerder had beluisterd via een computerluidspreker.

Verschillende soorten connectiviteit
RCA / AUX-ingangspoort voor veelzijdige connectiviteit met externe apparaten zoals tv, platenspeler, dvd en een line-out als je ooit een extra subwoofer of actieve luidsprekers wilt toevoegen. Je kunt hem ook draadloos verbinden met jouw smartphone, laptop met behulp van Bluetooth5.0-connectiviteit.

Draadloze afstandsbediening
Het is ook voorzien van een gebruiksvriendelijke afstandsbediening, zodat je snel het volume kunt aanpassen of kunt overschakelen naar de gewenste modus: filmmodus, muziekmodus of andere invoermodellen.
Opmerking: In de filmmodus wordt de geluidskwaliteit gewijzigd of vervormd wanneer het geluidsveld wordt vergroot. Schakel daarom de muziekmodus in wanneer je naar muziek luistert.

Producteigenschappen Edifier D12, Stereo Bluetooth speaker /

Kenmerken

Speakersetup
2.0
Volumeregeling
onbekend
Portable
Regeling van bass-niveau
Afstandsbediening

Speakers

Vermogen
35 W RMS
Tweeter
Aantal drivers
4
Piekvermogen
70 W
Frequentie bereik
54-20000 Hz

Aansluitingen

AUX ingang
Type aansluiting
3.5mm
Audio-in

Netwerk

Bluetooth
Bluetooth-versie
5.0

Poorten & interfaces

Hoofdtelefoonuitgangen
1

Design

Kleur
Zwart/Bruin
Materiaal behuizing
Hout

Kenmerken

Connectiviteitstechnologie
Bedraad en draadloos

Gerelateerde artikelgroepen Edifier D12, Stereo Bluetooth speaker /

Audiokabels
Klik hier voor Audiokabels
 
Audio/Video accessoires
Klik hier voor Audio/Video accessoires
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.