Uw winkelmand 0
  • Dog rocks

Dog rocks   200g


Met Dog Rocks zullen geen gele vlekken en kale plekken meer ontstaan op uw gras. Dit product voorkomt namelijk dat urine van uw huisdier brandvlekken veroorzaakt in het gazon.

Wat zijn Dog Rocks?
Dog Rocks bestaan uit vulkanisch gesteente uit natuurlijke mineralen. Deze dienen in de waterbak van de hond gelegd te worden. Gele vlekken op gazon ontstaan door de nitraten in urine. Dog Rocks hebben een filterende en zuiverende werking die dit nitraatgehalte verlagen.

Dog Rocks zijn een 100% natuurlijk product.

Zijn Dog Rocks veilig?
Dog Rocks is een probleemloos product en is volkomen veilig. Ook voor andere huisdieren binnen het gezin. Dog Rocks zijn getest in het laboratorium en hebben geen invloed op de zuurgraad van het drinkwater of de urine. Het verandert niet de urine pH waarden van uw hond en werkt op geen enkele wijze als medicatie.

Gebruik:
Dog Rocks dienen in de drinkbak van uw hond te worden geplaatst met maximaal 2 liter drinkwater. Het is belangrijk de stenen eerst minimaal 10 uur in het water te laten liggen voor een optimaal resultaat. Na 2 maanden zijn de Dog Rocks verzadigd en dienen ze te worden vervangen.

productcode 4965
EAN-code 9335986000012
€ 16,95
vorige pagina

 

 
Klanten die dit product kochten, kochten ook...
Petlando - Y-tuig Mesh Comfort Bruin
Petlando - Y-tuig Mesh Comfort Bruin XS
€ 36,99
Jolly - Soccer Ball - Rood
Jolly - Soccer Ball - Rood 15 cm
€ 18,95
Bikkel - Slacht/Knabbelmix
Bikkel - Slacht/Knabbelmix 500g
€ 7,99

 

 
Laatst bekeken
Dog rocks
Dog rocks
€ 16,95

Honden

Inloggen

wachtwoord vergeten?