Uw winkelmand 0
  • TropiClean - Fresh Breath OralCare Foam

TropiClean - Fresh Breath OralCare Foam   133ml


Slechte adem kan een van de eerste tekenen van orale ziekte zijn. In feite begint 80% van de honden en 70% van de katten tekenen van orale ziekte te vertonen op de leeftijd van 3.

Fresh Mint Foam van Tropiclean is speciaal ontwikkeld voor gebitsreiniging bij honden en katten. TropiClean reinigingsschuim is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Naast de reiniging van de tanden zorgt het schuim ook voor een langdurig frisse adem. Fresh Mint Foam zorgt voor een reiniging van het gebit en het verwijderen van tandplak. Tevens heeft het schuim een verzachtende werking bij irritatie aan het tandvlees.

Eigenschappen:
- Tandenborstel is overbodig
- Bevat enkel natuurlijke ingrediënten
- Zorgt voor een frisse adem
- Geschikt voor hond en kat

Gebruik:
Dagelijks een pompdosering aan elke kant van de mond, rechtstreeks op de tanden van de hond of kat aanbrengen. Het kan voorkomen dat uw hond of kat na het aanbrengen van het schuim herhaaldelijk aan zijn lippen zal likken. Dit is een normaal verschijnsel en helpt het schuim op alle oppervlakken van het gebit te komen.

Samenstelling:
Gezuiverd water, glycerine, natuurlijke mint, zuiveringszout, polysorbaat, natuurlijk afgeleide alcohol, chlorophyllin, extract van groene theebladeren.

EAN-code 645095001022
Bestellen
€ 14,99

€ 14,99
vorige pagina

 

 
Klanten die dit product kochten, kochten ook...
Natural Health Cat - Carnivore Adult
Natural Health Cat - Carnivore Adult 400g
€ 6,49

 

 
Laatst bekeken
TropiClean - Fresh Breath OralCare Foam
TropiClean - Fresh Breath OralCare Foam
€ 14,99

Honden

Inloggen

wachtwoord vergeten?