Boska - Cheese Baker L (34-00-36)

Boska - Cheese Baker L (34-00-36)

Boska - Tapas Fondue Bianco L - 600ml (85-35-44)

Boska - Tapas Fondue Bianco L - 600ml (85-35-44)

Boska - Tapas Fondue Bianco (34-00-30)

  • Boska
  • Tapas Fondue Bianco
  • 34-00-30
€ 18,98
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8713638029030

 

Opzoek naar een compacte en stijlvolle fondueset? Met de Tapas Fondue Bianco serveer jij een unieke kaasfondue snack voor 2 of een maaltijd voor 1 persoon. Het keramieken fonduepannetje mag in de magnetron en heeft een inhoud van 300 ml. Genoeg voor 175 gram kaasfondue of 200 ml warme saus. 

Fondueset van eikenhout 
Geniet van een smaakvolle kaasfondue met deze compacte fondueset. Het onderstel is gemaakt van een hoge kwaliteit Europees eikenhout. Je doopt eenvoudig de lekkerste dippers in de fondue met de twee bijgeleverde fonduevorken. Het waxinelichtje houdt de gesmolten kaas urenlang voor je warm. Dat wordt genieten! 

Ook geschikt voor warme saus 
Geef je binnenkort een borrel of een familie barbecue? Dan is deze fondueset je ideale partner. Je houdt er de lekkerste dipsaus in warm, zoals satésaus of champignonsaus. Is de saus toch onverwachts afgekoeld? Plaats de keramieken fonduepan dan even in de magnetron en het is zo weer warm!  

De fonduepan is enkel geschikt voor gebruik in/op: magnetron. Indien je alleen een andere hittebron hebt – zoals inductie of elektrische kookplaat – raden we je aan om een andere pan te gebruiken om de fondue warm te maken. 

Vaatwasserbestendige fonduepan 
Ben je klaar met fonduen? Dan mag de fonduepan met unieke vierkante vorm gewoon meedraaien in de vaatwasser. Was de vorken – vanwege het hout – even met de hand af. Haal een vochtige doek over het onderstel heen en spray het hout regelmatig in met BOSKA Plankolie (niet inbegrepen). Zo geniet je nog jarenlang van de lekkerste fondue en warme sauzen.
Fabrikant Bos Kaasgereedschappen BV
Adres Fabrikant Spanjeweg 8, 2411 PX Bodegraven (NL)