Boska - Tapas Fondue Nero - 300 ml (85-35-30)

Boska - Tapas Fondue Nero - 300 ml (85-35-30)

Boska - Kaasmes Zacht Copenhagen Nr.1

Boska - Kaasmes Zacht Copenhagen Nr.1

Boska - Fondue Set Nero L - 2,2 L (85-35-41)

  • Boska
  • Fondue Set Nero L
  • 2,2 L
  • 85-35-41
€ 69,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8713638029702

Maak tot maar liefst 1,5 kilo kaasfondue in de Fondueset Nero L. Perfect voor grote gezelschappen of echte kaasfondue fanaten! De keramieken pan is vaatwasserbestendig, heeft een inhoud van 2,2 liter en is geschikt voor open vuur. Een fonduebrander, 8 stevige vorken en een gietijzeren onderstel zijn inbegrepen.

Fonduepan voor gasfornuis
De pan uit deze handige fondueset is zwart en gemaakt van keramiek. Hij is vuurvast, dus je kunt hem op het gasfornuis gebruiken om de fonduekaas te laten smelten.

Urenlang fonduen
Is je kaasfondue warm? Plaats de pan met inhoud dan op het bijgeleverde, gietijzeren onderstel. Door de fonduebrander – geschikt voor vloeibare brandstof en brandgel (brandstof niet inbegrepen) – blijft je fondue urenlang heerlijk warm.

2,2 liter pan
Met een inhoud van 2,2 liter is de fonduepan geschikt voor maar liefst 1,5 kilo kaasfondue. Daar kun je met een groot gezelschap van genieten; ieder met zijn eigen fonduevork. Deze fonduevork is gemaakt van roestvrijstaal en heeft een stijlvol, eikenhouten handvat.

De fonduepan is enkel geschikt voor gebruik in/op: gasfornuis. Indien je alleen een andere hittebron hebt – zoals inductie of elektrische kookplaat – raden we je aan om een andere pan te gebruiken om de fondue warm te maken.

Vaatwasserbestendig
Nog een voordeel: de fonduepan is vaatwasserbestendig. Hierdoor is hij na gebruik zo weer schoon. Was de fonduevorken wel even met de hand af en haal een natte doek over het gietijzeren onderstel. Op deze manier heb je nog jarenlang plezier van deze handige fondueset.