Terug naar de vorige pagina

ACT Glasvezel Patchkabel Duplex - LC-LC 9/125µm OS2

€ 13,43
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT RL9901 Glasvezel Patchkabel Duplex LSZH Singlemode - LC/LC 9/125µm OS2 - 1 meter

  • Individueel testrapport per kabel op IL en RL, End-face 100% geinspecteerd
  • Laser presision cleaving
  • Grade A vezel
  • UPC polish

Maak kennis met de ACT RL9901 Glasvezel Patchkabel Duplex LSZH Singlemode - LC/LC 9/125µm OS2, de ultieme oplossing voor snelle glasvezelverbindingen over lange afstanden. Deze geavanceerde patchkabel is ontworpen met precisie en duurzaamheid in gedachten en biedt uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid. Of je nu een telecommunicatienetwerk aan het opzetten bent, een datacenter of je bestaande systeem aan het upgraden bent, de ACT RL9901 Patchkabel is de ideale keuze voor het realiseren van naadloze en efficiënte glasvezelverbindingen.

Superieure prestaties:
De ACT RL9901 Patchkabel is ontworpen om superieure prestaties te leveren in single-mode glasvezelnetwerken. Hij is voorzien van een duplex LSZH (Low Smoke Zero Halogen) mantel die niet alleen een uitstekende vlamvertraging biedt, maar ook de uitstoot van giftige dampen in geval van brand minimaliseert. De LC/LC connectoren bieden een veilige en betrouwbare verbinding en zorgen voor minimaal signaalverlies en hoge transmissiesnelheden. Met een kerndiameter van 9/125µm is deze OS2 single-mode patchkabel speciaal ontworpen voor langeafstandstoepassingen, waardoor hij perfect is voor telecommunicatienetwerken, backbone-installaties en andere scenario's voor datatransmissie met hoge snelheid.

Verbeterde connectiviteit:
Met de ACT RL9901 Patchkabel kun je naadloze en ononderbroken glasvezelverbindingen realiseren. De LC connectoren worden veel gebruikt en zorgen voor een compacte en betrouwbare verbinding. Ze zorgen voor een laag insertieverlies en een hoge return loss, waardoor een betrouwbare signaaloverdracht over lange afstanden gegarandeerd is. Of je nu netwerkswitches, routers of andere telecommunicatieapparatuur aansluit, deze patchkabel zorgt voor een stabiele en efficiënte glasvezelverbinding.

Hoge bandbreedte:
De OS2 single-mode glasvezelkern van de ACT RL9901 Patchkabel maakt een hoge bandbreedte en datatransmissie over grote afstanden mogelijk. Het zorgt voor de efficiënte overdracht van gegevens over grote afstanden zonder signaaldegradatie. Hierdoor is het een uitstekende keuze voor toepassingen die een betrouwbare en snelle gegevensoverdracht vereisen, zoals gegevensoverdracht over lange afstanden, videostreaming en back-ups op afstand.

Lage demping en signaaldegradatie:
De ACT RL9901 Patchkabel is ontworpen om signaalverzwakking en -degradatie te minimaliseren. De hoogwaardige single-mode vezelkern zorgt voor minimaal verlies van signaalsterkte, waardoor langere transmissieafstanden en betrouwbare gegevensoverdracht mogelijk zijn. Met deze patchkabel kun je de signaalintegriteit behouden en zorgen voor een nauwkeurige en consistente gegevensoverdracht, zelfs over lange glasvezelverbindingen.

Duurzaamheid en levensduur:
ACT begrijpt het belang van duurzaamheid en een lange levensduur in een glasvezel patchkabel. De RL9901 Patchkabel is gemaakt om zware omgevingen en intensief gebruik te weerstaan. Het LSZH omhulsel biedt uitstekende bescherming tegen schuren, buigen en omgevingsfactoren en zorgt voor een lange levensduur. De connectoren zijn nauwkeurig ontworpen en getest om bestand te zijn tegen herhaaldelijk insteken en verwijderen, waardoor de kans op signaaldegradatie of verbindingsfouten minimaal is.

Eenvoudige installatie en onderhoud:
De ACT RL9901 Patchkabel is ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud. De LC connectoren zijn eenvoudig aan te sluiten en los te koppelen, waardoor je tijd en moeite bespaart tijdens het installeren of bij het vervangen van kabels. De flexibele LSZH mantel zorgt voor handige kabelgeleiding en -beheer. Bovendien vermindert de duurzame constructie van de patchkabel de noodzaak voor frequente vervanging, waardoor de uitvaltijd en onderhoudskosten tot een minimum worden beperkt.

Veelzijdigheid:
De ACT RL9901 Patchkabel is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt in een breed scala aan netwerktoepassingen. Of je nu een telecommunicatienetwerk, een datacenter of een campusbrede backbone-installatie opzet, deze patchkabel biedt de flexibiliteit en prestaties die nodig zijn voor verschillende omgevingen. Hij is geschikt voor zowel commerciële als industriële installaties en biedt een betrouwbare en efficiënte glasvezelverbinding waar die ook nodig is.

Toekomstbestendige connectiviteit:
Investeren in de ACT RL9901 Patchkabel biedt een toekomstbestendige connectiviteitsoplossing voor je netwerkinfrastructuur. De single-mode OS2 glasvezel is ontworpen om toepassingen met hoge bandbreedte en transmissie over lange afstanden te ondersteunen, waardoor het compatibel is met huidige en toekomstige netwerktechnologieën. Door deze patchkabel te kiezen, kun je ervoor zorgen dat je netwerk klaar is voor toekomstige upgrades en uitbreidingen.

Concluderend is de ACT RL9901 Glasvezel Patchkabel Duplex LSZH Singlemode - LC/LC 9/125µm OS2 een hoogwaardige en betrouwbare glasvezel patchkabel. Met zijn superieure prestaties, verbeterde connectiviteit en duurzaamheid is deze patchkabel een essentieel onderdeel voor netwerkbeheerders, IT-professionals en telecommunicatieproviders. Ervaar naadloze gegevensoverdracht en geoptimaliseerde netwerkconnectiviteit met de ACT RL9901 Patchkabel, je vertrouwde oplossing voor efficiënte glasvezelverbindingen over lange afstanden.

Meer informatie
SKU00000000127753
Merk artikelnr.RL9901
MerkACT
CategorieOS2
Kabel lengte1
Connector ALC male (x2)
Polishing AUPC
Connector BLC male (x2)
Polishing BUPC
ClippedBeide
GlasvezelkabelPatchcord
Fiber typeSinglemode
Vezel diameter9/125 µm
Aantal vezels2
KabelkleurGeel
Min. werktemperatuur-20 °C
Max. werktemperatuur60 °C
Buitendiameter2 mm
KabelmantelLSZH
RL (min.)55 dB
IL (gem.)0.1 dB
IL (max.)0.2 dB
© 2023 - Kabels.nl