Ga direct naar productinformatie
1 van 6
Apple

| Refurbished
MacBook Pro Touchbar 13 inch i5 2.9 Ghz 16 GB 256 GB

Normale prijs 1.069,00
Normale prijs 1.099,00 Aanbiedingsprijs 1.069,00
Aanbieding Uitverkocht

Niet op voorraad

Gratis verzending binnen Nederland
Kies je uiterlijk

Refurbished MacBook Pro Touchbar 13-inch: Een Krachtpatser in Compact Formaat

Ontdek de uitzonderlijke kracht van de refurbished MacBook Pro Touchbar 13-inch, uitgerust met een Intel i5 2.9GHz processor, 16GB geheugen, en een snelle 256GB SSD. Deze configuratie is speciaal ontworpen voor gebruikers die behoefte hebben aan hoge prestaties voor professionele toepassingen, multitasking en creatieve projecten, allemaal in een compact en draagbaar ontwerp.

Elegantie Gecombineerd met Prestaties

De MacBook Pro is niet alleen krachtig, maar ook een toonbeeld van Apple's designfilosofie. Het slanke en lichte ontwerp maakt het de perfecte metgezel voor werk en vrije tijd, terwijl de krachtige specificaties garanderen dat je geen enkele uitdaging uit de weg hoeft te gaan.

Touch Bar: Revolutioneer Je Workflow

De Touch Bar brengt de meest gebruikte commando's direct naar je vingertoppen. Deze dynamische strook past zich aan je huidige applicatie aan en biedt contextuele tools die je werk efficiënter en plezieriger maken.

Retina Display: Levendige Beelden en Scherpe Teksten

Het Retina display van de MacBook Pro 13-inch zorgt voor ongeëvenaarde helderheid, levendige kleuren en scherpe tekst, waardoor het perfect is voor zowel professioneel gebruik als entertainment.

Duurzame Keuze met Refurbished

Kiezen voor een refurbished MacBook Pro is een slimme en duurzame keuze. Elke laptop is zorgvuldig gecontroleerd en gereviseerd om te voldoen aan hoge kwaliteitsnormen, waardoor je een apparaat ontvangt dat zowel betrouwbaar als vriendelijk is voor het milieu.

  • 2 jaar garantie, officieel Keurmerk Refurbished
  • Altijd 14 dagen omruilgarantie
  • Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden
Alle details bekijken
  • Besteld voor 22:00, zelfde dag verzonden

    Als je je order voor 22:00 op werkdagen plaatst, pakken wij jouw Refurbished MacBook Pro Touchbar 13 inch i5 2.9 Ghz 16GB 256GB dezelfde dag nog in. Meestal heb je je nieuwe refurbished Mac dan de volgende dag al in huis!

  • Zekerheid voor alles

    Blij met je MacBook Pro Touchbar 13 inch i5 2.9 Ghz 16 GB 256 GB? Mooi! Ben je dat niet? Binnen 14 dagen na aankoop kun je altijd ruilen of je geld terug krijgen.