Ga direct naar productinformatie
1 van 10
Apple

Refurbished iPad Air 2

  • 9.7 inch Gelamineerd, antireflectie scherm
  • 16GB opslag
  • processor
  • Beveiliging via TouchID
  • camera

De snellere en lichtere tablet.

De iPad Air 2 is in 2014 uitgebracht en biedt een hoop verbeteringen ten opzichte van de iPad Air. Zo heeft dit model een vernieuwd Retina Display die nu reflecties tegengaat. Ook is dit de eerste iPad die beschikt over Touch-ID. Handig als je documenten wilt vergrendelen en je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Verder heeft de Air 2 een powervolle A8X-chip gekregen zodat alles lekker vlot en super snel verloopt. Bovendien is deze iPad uitgerust met betere camera’s. Deze upgrade maakt de iPad Air 2 een volwaardig fototoestel en videobellen gaat nu in een stuk betere kwaliteit. Dit allemaal zit in hetzelfde design als de iPad Air maar dan nóg lichter dunner en strakker. Bovendien lever je helemaal geen accu duur in dus je kunt nog steeds 10 uur lang zonder opladen. De iPad Air 2 is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: space gray zilver en nu ook in het goud.

Wifi en 16GB geheugen

Deze iPad Air 2 komt ook met 16GB interne opslag. Deze iPad Air 2 is echt bedoeld als verlengstuk van je iPhone. Bij 16GB ben je vrij beperkt en is daarom vooral geschikt voor internetten of het bijhouden van de socials. Wanneer je veel games wilt spelen of veel apps gebruikt dan adviseren wij jou onze iPad Air 2 wifi 32gb of iPad Air 2 wifi 64gb.

Waarom een refurbished iPad Air 2?

Refurbished is beter dan nieuw: beter voor jou en beter voor de wereld. Refurbished iPads zijn geen tweedehands apparaten maar devices die al eerder ‘gebruikt’ zijn en die dankzij een opknapbeurt door onze experts weer als nieuw zijn. De apparaten worden uitgebreid gecontroleerd getest schoongemaakt gerepareerd vervangen en geüpgraded waar nodig. Zo krijg je een device dat net zo goed werkt als een nieuw device maar dan voor een zacht prijsje. En het is ook nog eens beter voor het milieu! Daarnaast ontvang je twee jaar carry-in garantie! Ben jij op zoek naar waanzinnige iPad Air 2 maar heb je niet het nieuwste van het nieuwste nodig? Dan ben je bij leapp aan het goede adres!

Hulp nodig bij je aankoop?

Voor verdere vragen over de aanschaf van refurbished Apple-producten kun je contact opnemen met één van onze servicemedewerkers via telefoon e-mail of sociale media.

Alle details bekijken