Ga direct naar productinformatie
1 van 17
Apple

Refurbished iPad Pro 1 9.7 inch

32GB

Normale prijs 469,00
Normale prijs 479,00 Aanbiedingsprijs 469,00
Aanbieding Uitverkocht

Niet op voorraad

  • 2 jaar garantie, officieel Keurmerk Refurbished
  • Altijd 14 dagen omruilgarantie
  • Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

Ontdek de Refurbished iPad Pro 9.7" wifi 32gb

Ben je op zoek naar een krachtige en veelzijdige tablet? De refurbished iPad Pro 9.7" wifi 32gb is een uitstekende keuze. Deze iPad combineert high-end specificaties met een compact en draagbaar ontwerp, waardoor hij perfect is voor zowel werk als entertainment.

Krachtige prestaties met de Refurbished iPad Pro 9.7" wifi 32gb

De refurbished iPad Pro 9.7" wordt aangedreven door de krachtige A9X-chip, die soepele prestaties levert voor al je taken. Of je nu aan het multitasken bent tussen apps, games speelt of video's bewerkt, deze iPad kan het allemaal aan. Het 9,7-inch Retina-display biedt haarscherpe beelden en levendige kleuren, perfect voor het bekijken van foto's, video's en het surfen op het web.

Veelzijdigheid voor verschillende gebruikers

Deze refurbished iPad Pro is geschikt voor een breed scala aan gebruikers. Studenten zullen de draagbaarheid en lange batterijduur waarderen, waardoor het gemakkelijk is om aantekeningen te maken en opdrachten uit te voeren. Professionals kunnen profiteren van de compatibiliteit met het Apple Pencil en het Smart Keyboard, waardoor de iPad een krachtig hulpmiddel wordt voor productiviteit onderweg.

Overweeg je gebruiksscenario's

Hoewel de refurbished iPad Pro 9.7" wifi 32gb een uitstekende keuze is voor de meeste gebruikers, zijn er enkele scenario's waarin je misschien een ander model wilt overwegen. Als je veel opslagruimte nodig hebt voor grote bestanden zoals video's of een grote fotobibliotheek, dan is 32GB mogelijk niet voldoende. In dat geval kun je beter kiezen voor een model met meer opslagcapaciteit. Als je vaak onderweg bent zonder toegang tot wifi, dan is een iPad met cellular-ondersteuning misschien een betere optie.

Ongeacht je gebruiksscenario, de refurbished iPad Pro 9.7" wifi 32gb biedt een indrukwekkende combinatie van prestaties, veelzijdigheid en waarde. Met zorgvuldig geselecteerde modellen en een rigoureus vernieuwingsproces, kun je er zeker van zijn dat je een hoogwaardige iPad krijgt die klaar is voor al je behoeften.

Alle details bekijken
  • Besteld voor 22:00, zelfde dag verzonden

    Als je je order voor 22:00 op werkdagen plaatst, pakken wij jouw Refurbished iPad Pro 1 9.7 inch dezelfde dag nog in. Vaak (bijna altijd) komt de postbode dan de volgende dag al langs!

  • Zekerheid voor alles

    Blij met je iPad Pro 9.7 inch 32 GB? Mooi! Ben je dat niet? Binnen 14 dagen na aankoop kun je altijd ruilen of je geld terug krijgen.