Ga direct naar productinformatie
1 van 3
Apple

| Refurbished
iPad 2018 32gb

Normale prijs 221,00
Normale prijs 0,00 Aanbiedingsprijs 221,00
Aanbieding Uitverkocht

Bijna uitverkocht

Kies je kleur
Kies je uiterlijk
BTW zakelijk verrekenbaar
  • 9.7 inch Retina scherm
  • 32GB opslag
  • Apple A10 Fusion processor
  • TouchID beveiliging
  • Wifi

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

Bestel deze Refurbished iPad 2018 op werkdagen voor 22:00, dan versturen we dezelfde dag.

Refurbished iPad 2018 wifi 32gb: Een veelzijdige tablet voor dagelijks gebruik

De refurbished iPad 2018 wifi 32gb is een betrouwbare en betaalbare tablet die geschikt is voor een breed scala aan dagelijkse taken. Met zijn 9,7-inch Retina-display geniet je van scherpe en heldere beelden, of je nu aan het surfen bent, video's kijkt of spelletjes speelt.

Krachtige prestaties in een compact formaat

Aangedreven door de A10 Fusion-chip, biedt de refurbished iPad 2018 wifi 32gb voldoende rekenkracht voor soepele multitasking en het draaien van veeleisende apps. De 32GB opslagruimte biedt voldoende ruimte voor je apps, foto's en video's, terwijl de wifi-connectiviteit zorgt voor snelle en stabiele internettoegang.

Veelzijdig en gebruiksvriendelijk

De refurbished iPad 2018 wifi 32gb is een uitstekende keuze voor studenten, gezinnen en professionals die op zoek zijn naar een veelzijdige tablet. Met ondersteuning voor de Apple Pencil (1e generatie) kun je natuurlijk schrijven, tekenen en aantekeningen maken. De tablet is ook compatibel met een Smart Keyboard, waardoor je hem gemakkelijk kunt gebruiken voor het typen van documenten en e-mails.

Refurbished iPad 2018 wifi 32gb: Een slimme keuze voor veel gebruikers

Door te kiezen voor een refurbished iPad 2018 wifi 32gb, profiteer je van alle voordelen van een hoogwaardige Apple-tablet tegen een aantrekkelijke prijs. Het refurbished model is volledig getest, schoongemaakt en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen, zodat je verzekerd bent van een betrouwbare en als nieuw functionerende tablet. Hoewel de refurbished iPad 2018 wifi 32gb een uitstekende keuze is voor de meeste gebruikers, zijn er enkele situaties waarin je misschien een ander model wilt overwegen. Als je bijvoorbeeld veel onderweg bent en mobiele data nodig hebt, kun je beter kiezen voor een iPad-model met cellular-connectiviteit. Voor zeer veeleisende taken, zoals professionele video- of fotobewerking, kan een iPad Pro met meer opslagruimte en een krachtiger processor geschikter zijn.
Alle details bekijken
  • Besteld voor 22:00, zelfde dag verzonden

    Als je je order voor 22:00 op werkdagen plaatst, pakken wij jouw Refurbished iPad 2018 dezelfde dag nog in. Vaak (bijna altijd) komt de postbode dan de volgende dag al langs!

  • Zekerheid voor alles

    Blij met je iPad 2018 32gb? Mooi! Ben je dat niet? Binnen 14 dagen na aankoop kun je altijd ruilen of je geld terug krijgen.