organic

Venkel Poeder Geroosterd Biologisch kiemarm

5/5.0 (2 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Venkel Poeder Geroosterd Biologisch kiemarm? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Extra accessories
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Geeft gerechten een heerlijke anijsachtige smaak
  • plus-circle Kan gebruikt worden in diverse bakrecepten
  • plus-circle Biologisch en kiemarm voor optimale kwaliteit
Details

Productieproces Venkel Poeder Geroosterd

Na de oogst van de venkel worden de draadvormige bladvertakkingen gebruikt als kruidenbron en juist de zaden van de plant als specerij. De zaden krijgen na het roosteren een groen bruin geroosterd uiterlijk met een fijn aroma van geroosterde venkel. De goede eigenschappen van de venkel worden geconcentreerd en verwerkt tot venkel poeder.

Gebruik Venkel Poeder Geroosterd

Vandaag de dag wordt het zaad regelmatig gebruikt in tal van keukens. Dit komt niet in de laatste plaats door de heerlijke anijsachtige smaak die dit zaad heeft. Venkel poeder is goed te gebruiken in appeltaart, brood, koekjes en pepernoten. Vanwege de zoete smaak van anijs, die de venkel bevat, is het toevoegen van suiker bijna niet nodig.

Herkomst Venkel

Venkel (Foeniculum Vulgare) is lid van de schermbloemenfamilie. Naast venkel behoren ook kervel, peterselie, selderij en de wortel tot de schermbloemigen. Door het uiterlijk onderaan de bladeren lijkt venkel op een knolsoort, maar het is toch echt een bolsoort. Venkel kent zijn oorsprong in Azië, maar in de middeleeuwen deed deze specerij ook zijn intrede in Europa.

Waar kan ik biologische venkel product kopen?

Gemakkelijk biologische venkel product kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische venkel product kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische venkel product aanbieding meer.

Venkel Poeder Geroosterd Biologisch kiemarm van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische venkel product komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Venkel Poeder Geroosterd Biologisch kiemarm van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Venkel Poeder Geroosterd Biologisch kiemarm toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Venkel Poeder Geroosterd Biologisch kiemarm? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 57970-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Venkel
Speciale Eigenschappen BIO, Kosher, Vegetarisch, Vegan, Kiemarm
Land van teelt Egypte, India, Turkije
Merk Holyflavours
HS-Code 09096200
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 397 kcal / 1665 kJ
Eiwitten 17 g
Koolhydraten 38 g (sugar 29 g)
Vetten 16 g
Verzadigde Vetten 0 g
Vezels 17 g
Natrium 81 mg
Zout 0 g
Reviews
star star star star star
Verrassend lekker
Verrassend lekker qua smaak! Ik voeg het overal aan toe...brood, groenten, pizza, omelet...
star star star star star
Heerlijke anijssmaak
Ik gebruik deze venkel poeder bij het maken van koekjes en ook in de thee, omdat het poeder een heerlijke zoete anijssmaak heeft. Echt een lekker product!
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op