Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Wand Essentials Prostaatstimulator voor Magic Wand var 1

Overzicht

Haal nog meer genot uit je Magic Wand-vibrator: Probeer het samen met de Wand Essentials Prostaatstimulator Accessoire!

Het accessoire is eenvoudig aan te brengen en verandert je magic wand in een krachtige prostaatstimulator die ook goede vibraties naar je perineum stuurt. Plaats het accessoire gewoon over de kop van je Wand en druk het naar beneden totdat het op zijn plaats zit.

Dit geweldige Wand Essentials Prostaatstimulator-accessoire is gemaakt van stevig materiaal en stuurt stimulatie precies daar waar je het nodig hebt en beleef diepe prostaatorgasmen.

Gebruik de prostaatstimulator altijd samen met een anaal glijmiddel op waterbasis, om het inbrengen en gebruiken zo aangenaam mogelijk te maken.

Let op! Dit accessoire past op alle Wand Essentials-vibrators, maar ook op bijvoorbeeld de Sinful Magic Wand, Fairy Original en LELO Smart Wand Groot. De Magic Wand wordt apart verkocht.

MerkWand Essentials
Productgewicht (g)110
Volledige lengte (cm)9
In te brengen lengte (cm)9
Diameter (cm)2.7
Inwendige diameter (cm)5.5
Primair materiaalTPR
KleurZwart
Aanbevolen glijmiddelWaterbasis
Taal van de verpakkingEngels
SKU14422
0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Vibratorsupplement voor prostaatstimulatie
Mia - 28. sep. 2021
Het product moet voor prostaatstimulatie zijn, maar het materiaal is zo slap dat het geen merkbare vibraties op de prostaat overbrengt. Het product past gemakkelijk en comfortabel op zijn plaats.
0
Functioneel, maar te zacht
Alex - 7. sep. 2021
Ik kocht het hier om het te proberen met mijn toverstaf om wat stimulatie te krijgen tegen mijn P-spot. Het product slaat prima aan, maar door de zeer zachte verbinding die het insteekbare deel met de muur verbindt, verdwijnt veel van de trilling in het niets. Qua formaat is het een heel goed instapproduct voor de prijs, maar je moet niet verwachten dat je wereld op zijn kop staat.
0
Goed voor je toverstaf als je de man wilt verwennen
Jensen - 7. sep. 2021
De prostaatstimulator is echt goed als je een beginner bent op anaal gebied, omdat hij niet zo groot is en gemaakt is van mooi glijdend materiaal, dus hij is gemakkelijk in te brengen (ik zou echter ook een glijmiddel aanbevelen om extra goed te glijden). Het is ook echt gemakkelijk schoon te maken. Door de vele verschillende trillingsniveaus van de toverstaf, laat je de man gegarandeerd het meest geweldige vibrerende gevoel ervaren. Ik zou eigenlijk ook denken dat het voor koppels kan worden gebruikt, aangezien de vrouw ook veel uit het vibrerende gevoel kan halen door het ook voor anale seks op haar te gebruiken. Hier is er ook de mogelijkheid van orgasme gegarandeerd. Er zijn enkele problemen met de pasvorm van de toverstaf. Helaas valt de kop van de prostaatstimulator er gemakkelijk af wanneer je hem in de anus inbrengt. Maar al met al zou ik dit zeker aanraden voor koppels of mannen als extra uitrusting voor hun toverstaf, want het is zeker de moeite waard als je je prostaat wil laten stimuleren en een orgasme wil bereiken met het lekkere vibrerende gevoel, of als je ook je partner wil verwennen met een goed vibrerend rondje anale seks met dit speeltje.
0

Wand Essentials Prostaatstimulator voor Magic Wand

Wij raden aan
Sinful Clean Sex Toy Cleaner 100 ml
€ 8,99€ 6,74
Incl. BTW
Sinful Renewing Powder voor Realistische Seksspeeltjes 150 g
€ 8,99€ 6,74
Incl. BTW
Sinful Anal Relax Gel 50 ml
€ 11,99€ 8,99
Incl. BTW
€ 17,99
Incl. BTW

Op voorraad

Levering 2-3 werkdagen

Voordelen

Dit vind je misschien ook leuk:

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful