Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Gigaset E630

493800
Beoordeling
Artikelnummer493800
FabrikantcodeS30852-H2503-M101
EAN code4250366833163
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 122,00

€ 100,83 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst

Als u een fysiek beroep of kleine kinderen hebt, weet u hoe u moet omgaan met een risicovolle omgeving. Zo ook de E630 draadloze telefoon van Gigaset. Als u in een omgeven bent met gereedschap en apparatuur, of kinderen, dan loopt u een verhoogd risico op ongelukjes. Daarom is deze robuuste draadloze telefoon bestand tegen waterspetters, stof en schokken.

Comfortabele en gemakkelijke bediening
Een binnenkomende oproep wordt gemeld met een trilling en een lichtsignaal. Zo mist u nooit een oproep, zelfs niet bij veel omgevingsgeluid. Met deze comfortabele handset belt u met plezier, en met de handige regelaar aan de zijkant past u snel en eenvoudig het volume aan. Deze vaste telefoon heeft een geweldig geluid. Mocht u toch nog een oproep missen, dan kunt u dit direct zien via de handige meldingsknop.

Verbeterd met praktische instellingen
Stel met kinderlijke eenvoud het meest geschikte profiel in aan de hand van uw omgeving. U kunt zelfs handsfree een oproep aannemen. Handig als u vieze handen hebt. De telefoon is zeer gebruiksvriendelijk dankzij de duidelijke menu's, het verlichte toetsenbord en het TFT-kleurendisplay. Zo zoekt u gemakkelijk in het telefoonboek, waarin u maar liefst 150 contacten kunt opslaan.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.