Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
njoy Pure Plug Large var 1

Overzicht

De Pure stalen plug is speciaal ontworpen voor anale stimulatie. Het is een ideale toy voor de ervaren gebruiker. De plug is gemakkelijk te bedienen. Daarnaast kunnen zowel de gebruiker als de partner de plug eenvoudig kantelen voor massagebewegingen, dankzij de ronde handgreep.

Dit product is bestand tegen zowel warmte als koud, en blijft lang op de gewenste temperatuur. Het is aan te raden om de temperatuur aan de binnenkant van je onderarm te testen voordat je de plug intiem gebruikt.

De plug is met de hand gemaakt van medisch goedgekeurd roestvrij staal. Het wordt verpakt in een mooie, gevoerde doos. Behandel je Njoy staalproduct met liefde en heb er je hele leven plezier van!

De plug is goed te reinigen met water en milde zeep, waarbij schuurmiddelen vermeden moeten worden. Deze kunnen het glanzende, gladde oppervlak namelijk schade toebrengen.

Merknjoy
Productgewicht (g)328
Volledige lengte (cm)9
In te brengen lengte (cm)7
Diameter (cm)3.8
Breedte (cm)3.8
Primair materiaalRoestvrij staal
KleurZilver
Aanbevolen glijmiddelAlle soorten
Taal van de verpakkingEngels
SKU10179
0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Geweldige plug
Mazz - 28. sep. 2021
Prachtig product en makkelijk in gebruik. In het begin voelde het groot. Maar toen raakte ik eraan gewend. Het masseert de prostaat lekker, en heel even heb je niet in de gaten dat je de plug daar hebt. Je kunt de plug enkele uren op zijn plaats houden en comfortabel over de plekken laten wrijven. Ik raad hem iedereen aan, het gewicht is ook goed. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Ik overweeg om nieuwe soortgelijke producten te kopen.
0
Hij is elke cent waard ...
Pet - 28. sep. 2021
Sinds ik met plugs begonnen ben, wil ik er een van njoy omdat ze zo mooi zijn en van metaal. Metalen speeltjes voelen gewoon hygiėnischer aan omdat ze goed gewassen kunnen worden en na een tijdje geen onaangename geur meer kunnen ontwikkelen (ik ga graag lang geplugd). Ik heb een andere grote metalen plug, maar die heeft een ronde basis en omdat die groot genoeg moet zijn om een grote plug op zijn plaats te houden, schuurt hij. Dit is zeker niet het geval bij deze, want het handvat is langwerpig en tegelijkertijd groot genoeg om het speeltje goed op zijn plaats te houden. Ik heb hem uren binnen kunnen houden en ben er zelfs mee in slaap gevallen, zonder dat hij schuurde. Perfect! Het is heerlijk om in te brengen, heeft een lekker gewicht en minstens zo lekker om er weer uit te trekken. Duur ja, het is onmogelijk om dat te ontkennen, maar voor mijn behoeften is het het zeker waard.
0
De perfecte buttplug.
Serieuze Sam - 28. sep. 2021
1. Uiterlijk en gevoel: Zelfs toen ik de doos optilde, voelde ik een tintelend gevoel - deze plug is ZWAAR. De visuele indruk is als geen ander. Dit is geen speeltje, het is ... een instrument? voor plezier. Hoogglans staal met een fantasierijke vorm brengt het verlangen tot leven. Je kunt hem ook gebruiken ter zelfverdediging of eventueel als flesopener. 2. Inbrengen: Voor niet-ingewijden is dit een iets grotere plug. Ik gebruikte Pjur Woman (elk glijmiddel werkt goed, dankzij het materiaal - zelfs babyolie in de douche) en bracht het liggend op mijn buik in. Het staal zorgt ervoor dat de plug de temperatuur lang vasthoudt - misschien wil je hem opwarmen voordat je hem inbrengt, dat maakt het gemakkelijker. Plotseling glijdt hij naar binnen alsof hij naar binnen wordt gezogen. Een warm gevoel verspreidt zich onmiddellijk in het lichaam. 3. Ter plekke: De plug is zwaar en drukt heerlijk aan als ik naar voren leun. Het voelt alsof hij eruit gaat - spannend! - maar dankzij de relatief smalle nek past hij perfect, zelfs tijdens zwaardere activiteiten. De smalle basis past mooi tussen de billen en stelt me in staat om meerdere uren met de plug rond te lopen. Tuinieren wordt aanzienlijk interessanter. Later op de avond ontdekken we dat de basis/het handvat de vrouw ook in staat stelt mijn prostaat perfect te masseren. Het orgasme komt op bevel. Daarna kan ik niet meer op mijn benen staan. 4. Na gebruik: Schoonmaken is eenvoudig - water en zeep. Het gestroomlijnde ontwerp minimaliseert het risico van ongewenste resten op de plug, waardoor spontaan gebruik zonder nadenken wordt aangemoedigd. Ik verlang al naar de volgende keer ... 5. Overzicht: Duur, zwaar, luxueus. Dit is geen onhandige rubberen stok, maar een serieus hulpmiddel om van te genieten. Niets dat ik eerder heb gebruikt komt in de buurt. Nu ben ik benieuwd naar Pure 2.0.
0
Goed gevormd speeltje met fantastisch gewicht.
Simpa - 28. sep. 2021
Ik heb lang naar deze plug gekeken en gefantaseerd over hoe het zou voelen om gevuld te worden met zo'n zwaar en goed gevormd speeltje. Voldeed niet aan mijn verwachtingen? Veel meer dan ik me had kunnen voorstellen! Het duurde niet veel minuten nadat we het uit de doos hadden gehaald voordat het merkwaardig genoeg op mijn partner werd gebruikt. Drie diepe orgasmes op rij zeggen het meest over dit prachtige metalen object :) Zeer comfortabel om voor langere tijd binnen te hebben en door de grote bodem hoef je je geen zorgen te maken dat hij ergens verdwijnt. Zeker elke cent waard.
0
Volledig voltooid
Kurt M - 7. sep. 2021
Het product is heet en GROOT. Over het algemeen is de hele serie van NJOY echt sexy en compleet, elk met hun volledig unieke vormen en de mogelijkheid om op de juiste plaatsen te komen :-)
0
Geweldige plug gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal
Anonymous - 13. mar. 2024
De plug heeft een gemiddelde grootte en is relatief zwaar, maar wordt gemakkelijk op zijn plaats gehouden en valt er niet vanzelf uit. Hij is ideaal om de hele dag te dragen en blijft merkbaar maar altijd comfortabel op zijn plaats. Dankzij het materiaal, de onberispelijke afwerking en de glanzende, spiegelglans kan de plug gemakkelijk worden ingebracht met slechts een druppel siliconen glijmiddel. De plug kan gemakkelijk worden afgewassen onder warm water met een beetje zeep. Hij is volledig geurloos, heeft geen scherpe randen en wordt geleverd in een aantrekkelijk doosje van hard karton en fluwelen voering. De grote Pure Plug is een geweldige plug die echt een aanrader is. De twee kleinere maten van de plug zijn niet aan te raden voor iedereen met tenminste een beetje ervaring en worden snel te klein.
Automatisch vertaald van sinful.de
Geweldig speelgoed, kleiner dan ik dacht.
Anonymous - 13. mar. 2024
Dit speeltje heeft veel gekost en we hadden een kleine meevaller, dus waarom zou ik mezelf niet verwennen. Het is precies wat je zou verwachten van njoy, Classy, Strak, Mooi, geopend met een glimlach en ingebracht met plezier en een beetje glijmiddel. Je hebt niet veel glijmiddel nodig vanwege het materiaal, het gaat er vrij gemakkelijk in - langzaam - maar redelijk gemakkelijk, zat er comfortabel mee en ging er vervolgens mee slapen. 12 uur draagtijd, 's ochtends langzaam uittrekken doordat het glijmiddel natuurlijk uitdroogt, voelde AWESOME aan toen hij eruit kwam, strak, groot, mooie stretch. Ik had moeite met kopen vanwege de prijs MAAR ik zou zeggen dat ik wou dat ik de 2.0 had gekocht, ik ben niet anaal ervaren maar ik heb een paar speeltjes gehad en zal de grotere kopen als de financiën het toelaten. Erg blij met mijn aankoop.
Automatisch vertaald van sinful.co.uk

njoy Pure Plug Large

Wij raden aan
Sinful Clean Sex Toy Cleaner 100 ml
€ 8,99€ 6,74
Incl. BTW
Sinful Anaal Glijmiddel op Waterbasis 100 ml
€ 8,99€ 6,74
Incl. BTW
Sinful Anal Relax Gel 50 ml
€ 11,99€ 8,99
Incl. BTW
€ 89,99
Incl. BTW

Op voorraad

Levering 2-3 werkdagen

Voordelen

Dit vind je misschien ook leuk:

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful