Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Nexus G-Play Vibrerende Buttplug Small var 1

Overzicht

De Nexus G-Play Vibrerende Buttplug Small bewijst zonder twijfel dat grootte er niet toe doet.

Met een volledige lengte van 6,7 cm en een maximale diameter van slechts 2,2 cm is dit zeker een sextoy aan het kleinere en kleinere uiteinde van de schaal. Perfect voor beginners of iedereen die op zoek is naar een minder uitgebreide anale ervaring.

Maar laat je niet misleiden. De stille motor is uiterst effectief en de zes verschillende vibratie-opties bieden voldoende gelegenheid om alleen of in gezelschap van te genieten.

De G-Play kan ook vaginaal worden gebruikt of voor stimulatie van de clitoris, tepels, perineum of waar jij en je partner ook willen genieten van de prikkelende vibraties.

De vibrator is waterdicht en gemaakt van ftalaatvrije siliconen met een keiharde kern, met dat bekende en geliefde Nexus Buttplug-ontwerp.

Wordt geleverd met een magnetische USB-kabel voor eenvoudig opladen.

MerkNexus
Productgewicht (g)25
StroomsoortUSB-lader
Gebruiksduur (min.)150
Vibratiesnelheid6
Primair materiaalSilicone
KleurPaars
Aanbevolen glijmiddelWaterbasis
Taal van de verpakkingSpaans, Engels, Chinees, Duits, Frans, Russisch
SKU19313
0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Zo klein
Joy - 28. sep. 2021
Deze was zo veel kleiner dan ik me had voorgesteld. Zo groot als mijn pink ongeveer. Prima te gebruiken als je niet beweegt, maar zodra je iets doet springt hij eruit. Misschien voor absolute beginners maar zelfs daar vind ik het te klein voor. De trillingen zijn ok, door het formaat voel je ze misschien niet altijd. Hij is oplaadbaar, veel beter dan de hele tijd de batterij te moeten vervangen. Maar nee, als je dit gaat kopen, kijk dan naar de twee grotere maten. Ik denk dat ze beter zouden kunnen werken, maar ik kan dit niet aanbevelen als speeltje. Geef het een 2 en 1/2, want het is stil, zo stil als alles wat trilt kan zijn. Het materiaal is goed en voelt degelijk aan. Maar het zal waarschijnlijk voor iets anders worden gebruikt dan waar het voor is.
0
Slecht
Tg - 28. sep. 2021
Jammer dat de batterij net zo snel stroom verliest als dat je hem oplaadt.
0
Kleine goede trillingen, maar de batterij ging kapot
Anonymous - 12. jun. 2021
We hebben het apparaat niet echt kunnen testen omdat de batterij niet goed stroom opnam. Aanvankelijk ontlaadde de batterij zichzelf gedurende de nacht (zonder het apparaat te gebruiken). Na de tweede oplaadpoging wilde het apparaat niet meer opstarten en daarna laadde de batterij helemaal niet meer op. Vermoedelijk is de batterij defect. De weinige tijd die we hadden om het apparaat te testen, waren de trillingen vrij sterk. Het apparaatje was misschien zelfs te klein, dus er was weinig probleem om het binnen te houden zonder externe ondersteuning. Zitten in een stoel zou bijvoorbeeld goed kunnen zijn, maar dit was niet mogelijk. Ook het siliconen oppervlak van het apparaat voelde vrij goed aan en was van goede kwaliteit. Een groot pluspunt voor de klantenservice, want ze reageerden snel op de klacht en we gingen akkoord om het product te vervangen door een vergelijkbaar product. Het vervangende product kwam de volgende dag al met de post, dus de klantenservice is uitstekend.
Automatisch vertaald van sinful.fi

Nexus G-Play Vibrerende Buttplug Small

Kies Kleur
Wij raden aan
Sinful Clean Sex Toy Cleaner 100 ml
€ 8,99
Incl. BTW
Sinful Anaal Glijmiddel op Waterbasis 100 ml
€ 8,99
Incl. BTW
€ 15,99
Incl. BTW

Op voorraad

Levering 2-3 werkdagen

Voordelen

Dit vind je misschien ook leuk:

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful