Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Bathmate Hydromax5 Penispomp  var 1

Overzicht

De Hydromax5 van Bathmate is een penispomp voor mannen, met een maximale penisgrootte van 14 cm. De pomp helpt bij het vergroten van de penis.

Hydromax is, net als de andere Bathmate penispompen, ontworpen om in water te worden gebruikt en om je penis te vergroten. Door de waterdruk die zich in de pomp opbouwt (ook wel hydrotherapie genoemd), creëert de pomp een groter vacuüm rond de penis dan andere gewone penispompen. Een vacuüm, met 35% meer druk dan gewone pompen.

Dit komt onder andere door de zachte 'schuimachtige' ring, die aan de basis van de pomp tegen de huid aan zit. Deze ring helpt tevens om de pomp perfect, in de juiste hoek, tegen de penis te plaatsen.

Hoe gebruik je de Hydromax5 penispomp: Zorg ervoor dat de zachte ring aan de onderkant van de pomp stevig vastzit.  Let erop dat de grijze klep aan de punt is vergrendeld, en vul de pomp met water. Ontspan en plaats de pomp om je penis.  Plaats de pomp in een opwaartse hoek, ontgrendel het grijze ventiel aan de punt en begin met pompen. Pomp, totdat het onderste zwarte gedeelte van de pomp is samengedrukt, en er geen lucht meer bij kan. Voor de beste resultaten laat je de druk na een paar minuten los, en herhaalt je het proces 2 tot 3 keer gedurende een periode van 10 tot 15 minuten.  

Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om met een penispomp blijvende vergroting van de penis te bereiken. Maar als je hem vaak gebruikt, bijvoorbeeld voor de seks, zul je er zeker baat bij hebben. Veel mannen ervaren een intenser gevoel tijdens masturbatie en geslachtsgemeenschap.

Alle materialen zijn dermatologisch getest, latexvrij en volledig zonder ftalaten.

MerkBathmate
Productgewicht (g)313
Volledige lengte (cm)19.5
Inwendige diameter (cm)4.8
Rekbare inwendige diameterJa
Omtrek (cm)15.1
Primair materiaalPC (Polycarbonaat)
KleurBlauw
Aanbevolen glijmiddelWaterbasis
Taal van de verpakkingSpaans, Italiaans, Japans, Frans, Engels, Russisch, Portugees, Duits, Chinees
SKU14877
0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Geeft resultaten als je tot de kern komt
Waltteri - 28. sep. 2021
Als eerste vermeld ik dat als je penis middelgroot is je bereid moet zijn om een x30-modelpomp te bestellen. Met de X20 krijg je ook resultaat, maar de "groeimarge" wordt ineens klein. Maar de beoordeling is van toepassing op alle modellen, aangezien de producten vergelijkbaar zijn, alleen de cilindermaat is anders. Ik heb in ieder geval de x20- en x30-modellen gezien. Het product zelf is een geweldige, gemakkelijke te gebruiken pomp voor in het bad of onder de douche. Sommigen gebruiken het naar verluidt soms zelfs gewoon in de lucht, maar dat heb ik zelf niet geprobeerd. Het begin kan een beetje verwarrend zijn totdat je een geschikte techniek vindt om de pomp goed gesloten te krijgen, een goed pompritme vindt, enzovoort. Maar je leert het snel en dan komen de resultaten. Onmiddellijk na de pompsessie is de penis gezwollen en het gevoel van eigenwaarde op zijn top : D Als je een regelmatige routine volgt, blijft hij de klok rond groter dan normaal. Je moet gewoon rustig beginnen en je penis laten wennen aan de behandeling en niet meteen met volle kracht aan de gang gaan. Het pakket wordt geleverd met duidelijke instructies voor gebruik, die moet je wel volgen. De sessies kunnen ook worden gevarieerd, bij 5 minuten pompen krijg je een goed licht pomp-effect. En wanneer de penis na gebruik is hersteld, zijn de erecties echt pluche en hard. Uit eigen ervaring kan ik de modellen x20 en x30 aanbevelen aan iedereen die wat meer lengte en omtrek voor zijn kleine broertje wenst. Ik kan niets zeggen over blijvende resultaten zolang ik geen meetlint kan gebruiken, maar zelfs tijdelijke resultaten zijn de prijs waard! Ten slotte creėert de pomp een echt goed en degelijk vacuüm dat de huid en weefsels van de penis oprekt, dus het apparaat kan ook je penis bezeren als je het vanaf het begin op volle kracht gebruikt. Dat wil zeggen, als de druk ongemakkelijk begint aan te voelen wil je wellicht de druk verminderen. Dus gezond verstand gebruiken, geduld hebben, en veel fijne pompmomenten!
0
De leercurve is erg groot in het begin
Anonymous - 13. mar. 2024
Het gebruik van het product vereist in het begin nogal wat vallen en opstaan en de meegeleverde instructies zijn op zijn zachtst gezegd onnauwkeurig en in sommige gevallen naar mijn mening zelfs onjuist. De bijgeleverde instructies op papier wijken ook enigszins af van de instructies op de website van de fabrikant. Dus als je het product nog niet eerder hebt gebruikt, moet je begrijpen dat het tijd kost om te leren hoe je het product moet gebruiken. De beste hulp voor mij waren discussieforums op internet, bijvoorbeeld de Reddit site r/bathmate subreddit heeft oplossingen voor de meeste problemen die beginners tegenkomen. Het grootste probleem is leren hoe je het product strak tegen de huid krijgt, omdat het voor ieders individuele anatomie anders is. Om de resultaten blijvend te maken is een soort all-round routine nodig, als we de online experts mogen geloven. Een tijdelijk resultaat kan hooguit een paar uur duren. Persoonlijk ben ik nog niet ver genoeg om iets te kunnen zeggen over meer permanente resultaten. Maar zelfs een paar uur is goed als je je bijvoorbeeld eerder hebt geschaamd voor je hele zwembad, zodat je weer wat zelfvertrouwen krijgt om te gaan pompen voor het bezoek. Het product is van goede kwaliteit en er zijn voldoende reserveonderdelen en accessoires verkrijgbaar. Ik vind echter dat het product te duur is voor wat het uiteindelijk is. Maar hetzelfde probleem lijkt zich voor te doen bij alle penisvergrotende producten, dus millimeters hebben hun prijs als je experimenteert met deze gadgets. Achteraf gezien heb ik één keer spijt en dat is dat ik voor de blauwe kleur ben gegaan. Het is moeilijk te zien door de getinte buis, waardoor het een beetje moeilijk te controleren is tijdens het gebruik. Ik zou aanraden om dat transparante grijs te kopen in plaats van het blauw of rood.
Automatisch vertaald van sinful.fi

Bathmate Hydromax5 Penispomp

Kies Kleur
Wij raden aan
Sinful Aqua Glijmiddel op Waterbasis 100 ml
€ 8,99
Incl. BTW
Sinful Clean Sex Toy Cleaner 100 ml
€ 8,99
Incl. BTW
Sinful Cockring Set 3 stuks
€ 8,99
Incl. BTW
€ 82,99
Incl. BTW

Op voorraad

Levering 2-3 werkdagen

Voordelen

Dit vind je misschien ook leuk:

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful