Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
LELO Tiani 3 Koppelvibrator met Afstandsbediening  var 1

Overzicht

De 3e versie van de populaire Tiani is nu uit, en biedt een fijnere ervaring dan ooit tevoren! Deze vibrator voor koppels kan worden gebruikt om de clitoris van de vrouw te stimuleren tijdens het vrijen. En dit exemplaar heeft een nóg grotere motor, die 100% krachtigere vibraties geeft dan voorheen. Maar niet alleen dat. Je hebt keuze uit 8 vibratiepatronen en opties om ook haar G-spot te stimuleren. Deze exclusieve koppelvibrator is dus perfect voor jou en je partner om van elkaar te genieten en plezier te maken.

Tiani 3 is een beetje veranderd. Het deel dat buiten de vagina zit, is nu groter en bereikt gemakkelijker de clitoris; voor extra stimulatie. Dit helpt bovendien ook de stabiliteit van de eieren, zodat het gemakkelijker is om 'acrobatische' seksuele posities te bewerkstelligen. Let op: alleen het voorste deel van Tiani, dat op de clitoris ligt, trilt.

Je bedient de vibrator direct op de het product, of met behulp van de afstandsbediening. Ze hebben allebei de +/- knoppen en bevatten de slimme SenseMotion-technologie. Met Sense-Motion technologie komt de intensiteit van trillingen overeen met de bewegingen van de afstandsbediening. Wanneer de afstandsbediening omhoog wordt bewogen, nemen de trillingen toe. En wordt de afstandsbediening naar beneden wordt bewogen, dan nemen de trillingen af. Je kunt ook je eigen vibratiepatronen creëren.

De draadloze afstandsbediening heeft een bereik van 12 meter. De vibrator is zowel oplaadbaar als waterdicht, waardoor hij heel gemakkelijk schoon te maken is onder de douche of in bad.

Tiani 3 is gemaakt van 100% siliconen en wordt geleverd in een mooie presentatiedoos met de oplader, opbergzakje en een gebruikershandleiding.

MerkLELO
Productgewicht (g)43
InbegrepenOpbergzakje, Glijmiddel op Waterbasis Sample
Volledige lengte (cm)7.8
In te brengen lengte (cm)7.8
Diameter (cm)3.2
Stroomsoort2 x AAA (Inbegrepen), USB-lader
Gebruiksduur (min.)90
Vibratiesnelheid8
Primair materiaalSilicone
KleurZwart
Aanbevolen glijmiddelWaterbasis
Taal van de verpakkingPortugees, Duits, Italiaans, Spaans, Frans, Russisch, Engels
SKU13908
0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Niet geschikt voor kleine dames
Caro - 28. sep. 2021
Een beetje te groot, ongemakkelijk bij penetratie als hij binnen is, raakt niet precies de clitoris zonder dat hij op zijn plaats gedrukt moet worden en dat neemt veel van het doel weg.
0
FANTASTISCH!
Just me - 7. sep. 2021
Een zekere winnaar die elke keer weer werkt! Veel verschillende trillingen dus er is voor ieder wat wils. Niet alleen ik geniet ervan, de man is ook blij! Weet niet wat ik hiervoor deed! En een duidelijk pluspunt dat hij waterdicht is en heel makkelijk schoon te maken!
0
Wauw
Jenny - 7. sep. 2021
Ik had mijn eerste fontein-orgasme... toen ik het zelf gebruikte. Mijn man vond het vervelend, maar we blijven zoeken naar manieren om er optimaal gebruik van de maken. Hij vond de afstandsbediening leuk. Stijlvol en discreet. Gemakkelijk schoon te maken.
0
Ingewikkeld...
Paulina - 7. sep. 2021
Goede vibraties en gemakkelijk aan te zetten. Het schuurde behoorlijk en deed pijn in elke positie die we probeerden. Ik begrijp echt niet waarom ze het apparaat zo verdomd ingewikkeld hebben gemaakt. Er zijn veel te veel programma's die je tijdens de seks moet doorlopen om de constante vibratie te vinden, het is over het algemeen een gecompliceerd apparaat wat resulteert in veel gedruk op knoppen tijdens seks. Verder een heel goed product als het niet zo irritant was geweest. Helaas blijft hij meestal in de la van het nachtkastje liggen...
0
Wauw
Jenny - 7. sep. 2021
Ik had mijn eerste fontein-orgasme... toen ik het zelf gebruikte. Mijn man vond het vervelend, maar we blijven zoeken naar manieren om er optimaal gebruik van de maken. Hij vond de afstandsbediening leuk. Stijlvol en discreet. Gemakkelijk schoon te maken.
0
Absoluut fantastisch
Anonymous - 13. mar. 2024
Super lekker product! Geeft me elke keer een orgasme als ik het alleen gebruik en een spuitend orgasme met de man. Het is echt makkelijk te gebruiken en super makkelijk schoon te maken! En ik vind het geweldig dat het waterproof is, zodat het ook onder de douche gebruikt kan worden. Ik zou hem zeker aan iedereen aanraden! Zowel voor koppels, maar ook voor alleengebruik. En een goed idee is om handdoeken bij de hand te houden, want die heb je gegarandeerd nodig.
Automatisch vertaald van sinful.dk
Absoluut fantastisch
Anonymous - 6. aug. 2017
Super geweldig product! Ik krijg altijd een orgasme als ik het alleen gebruik, en met mijn man krijg ik ook een squirt. Heel makkelijk te gebruiken en schoon te maken! En het houdt water vast, dus het is ook geweldig om onder de douche te gebruiken. Ik raad het echt iedereen aan! Zowel voor koppels als voor alleengebruik. En je moet tissues in de buurt houden, want die komen goed van pas.
Automatisch vertaald van sinful.fi
Een geweldig idee, maar een teleurstelling in de praktijk
Anonymous - 1. apr. 2023
Een geweldig product, althans op het niveau van het idee. Helaas is de praktijk heel anders en is het product ongebruikt onderin de doos blijven liggen. Het product houdt het tempo niet bij, maar verschuift van plaats, hoe goed het ook geplaatst is. Het veranderen van de installatie heeft niet geholpen. De glijders hebben ook niet geholpen. De werking zonder tegelijkertijd een condoom te gebruiken moet nog getest worden, maar zal de situatie waarschijnlijk niet veranderen.
Automatisch vertaald van sinful.fi
Absoluut fantastisch
Anonymous - 6. aug. 2017
Geweldig product! Geeft me een orgasme elke keer als ik het alleen gebruik, en een spuitend orgasme met mijn man. Het is heel makkelijk te gebruiken en super makkelijk schoon te maken! En ik vind het geweldig dat het waterproof is, dus het kan ook gebruikt worden als ik in bad ga. Zou dit zeker aan iedereen aanraden! Zowel voor koppels, maar ook voor alleengebruik. En een goed idee is om een handdoek bij de hand te hebben, want die heb je zeker nodig.
Automatisch vertaald van sinful.no
5 sterren
Anonymous - 9. jul. 2017
Als er al iets is, dan is het de batterijcapaciteit
Automatisch vertaald van sinful.no

LELO Tiani 3 Koppelvibrator met Afstandsbediening 

Kies Kleur
Wij raden aan
Kaerlig Biologisch Glijmiddel op Waterbasis 75 ml
€ 8,99
Incl. BTW
€ 92,99
Incl. BTW

Op voorraad

Levering 2-3 werkdagen

Voordelen

Dit vind je misschien ook leuk:

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful