Ga direct naar productinformatie
1 van 24
Apple

| Refurbished
iPad mini (6e) Wi-Fi + Cellular 256GB

Normale prijs 849,00
Normale prijs 879,00 Aanbiedingsprijs 849,00
Aanbieding Uitverkocht

Niet op voorraad

Kies je kleur
Kies je uiterlijk
  • 8.9 inch Gelamineerd, Antireflectiecoating scherm
  • 256GB opslag
  • processor
  • TouchID beveiliging
  • WiFi & 4G

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

Bestel deze Refurbished iPad mini (6e) Wi-Fi + Cellular 256GB op werkdagen voor 22:00, dan versturen we dezelfde dag.

Ontdek de Refurbished iPad mini (6e) Wi-Fi + Cellular 256GB

Ben je op zoek naar een compacte, krachtige tablet die altijd en overal verbonden is? De Refurbished iPad mini (6e) Wi-Fi + Cellular 256GB is de perfecte metgezel voor onderweg, thuis of op het werk. Deze refurbished iPad combineert prestaties en draagbaarheid in één stijlvol pakket.

Specificaties van de Refurbished iPad mini (6e) Wi-Fi + Cellular 256GB

De iPad mini (6e) is uitgerust met een A15 Bionic-chip, dezelfde chip die je vindt in de iPhone 13-serie. Hierdoor kun je rekenen op snelle prestaties en soepele multitasking. Het 8,3-inch Liquid Retina-display met True Tone-technologie biedt een scherpe en levendige kijkervaring. Dankzij de Wi-Fi + Cellular-connectiviteit blijf je altijd verbonden, waar je ook bent. En met 256GB opslagruimte heb je genoeg ruimte voor al je apps, foto's en video's.

Voordelen van de Refurbished iPad mini (6e) Wi-Fi + Cellular 256GB

Een refurbished iPad mini biedt tal van voordelen. Allereerst profiteer je van een hoogwaardige tablet tegen een aantrekkelijke prijs. Bovendien draag je bij aan een duurzamere toekomst door te kiezen voor een refurbished product. De compacte vorm en het lichte gewicht maken de iPad mini ideaal voor gebruik onderweg, of je nu in de trein zit of op de bank ligt.

Gebruiksmogelijkheden en doelgroepen

De Refurbished iPad mini (6e) Wi-Fi + Cellular 256GB is geschikt voor een breed scala aan gebruikers. Studenten kunnen de tablet gebruiken voor het maken van aantekeningen en het opzoeken van informatie. Professionals kunnen onderweg e-mails beantwoorden en presentaties voorbereiden. Gezinnen kunnen de iPad mini delen voor entertainment en educatieve doeleinden. Met de Apple Pencil (2e generatie) kun je bovendien nauwkeurig schrijven, tekenen en schetsen.

Hoewel de iPad mini veelzijdig is, zijn er enkele gebruikssituaties waarvoor een ander model mogelijk geschikter is. Voor intensieve taken zoals videobewerking of grafisch ontwerp kan een iPad Pro met een groter scherm en krachtigere processor de voorkeur hebben. Als je vooral een tablet zoekt voor het lezen van e-books of het bekijken van films, kan een instapmodel zoals de iPad (9e generatie) volstaan.

De Refurbished iPad mini (6e) Wi-Fi + Cellular 256GB is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige, compacte tablet met altijd en overal een internetverbinding. Overweeg welke functies voor jou het belangrijkst zijn en maak een weloverwogen keuze.

Alle details bekijken
  • Besteld voor 22:00, zelfde dag verzonden

    Als je je order voor 22:00 op werkdagen plaatst, pakken wij jouw Refurbished iPad mini (6e) Wi-Fi + Cellular 256GB dezelfde dag nog in. Vaak (bijna altijd) komt de postbode dan de volgende dag al langs!

  • Zekerheid voor alles

    Blij met je iPad mini (6e) Wi-Fi + Cellular 256GB? Mooi! Ben je dat niet? Binnen 14 dagen na aankoop kun je altijd ruilen of je geld terug krijgen.