Versele-Laga Nature Original Cuni Konijnenvoer

2,5 kg
: 5/5
(2)
Premium-compleetvoer voor konijnen en dwergkonijnen. Met natuurlijke ingrediënten: kruiden, groente en vruchten. Met prebiotica, vitamines en mineralen. De vertrouwde receptuur is weer terug!Voor meer informatie klik hier.
Productbeschrijving
Versele-Laga Nature Original Cuni Konijnenvoer
Versele-Laga Nature Original Cuni Konijnenvoer
Versele-Laga Nature Original Cuni Konijnenvoer
Versele-Laga Nature Original Cuni Konijnenvoer
Versele-Laga Nature Original Cuni Konijnenvoer
Versele-Laga Nature Original Cuni Konijnenvoer
Kies je artikel
adviesprijs* € 11,55
bij ons € 11,19
€ 4,48 / kg

Levertijd 1-3 werkdagen.

Voor meer informatie klik hier.

Alle prijzen incl. BTW.

excl. verzendkosten

Aanbevolen combinatie
Versele-Laga Nature Original Cuni Konijnenvoer - 2,5 kg
Versele-Laga Crispy Muesli Konijnenvoer - 2,75 kg
Totaalbedrag € 0,00
Koop alles samen: € 0,00

Versele-Laga Nature Original Cuni Konijnenvoer

- 2,5 kg

adviesprijs € 11,55
bij ons € 11,19
€ 4,48 / kg

Productbeschrijving

Premium-compleetvoer voor konijnen en dwergkonijnen. Met natuurlijke ingrediënten: kruiden, groente en vruchten. Met prebiotica, vitamines en mineralen. De vertrouwde receptuur is weer terug!

De aloude receptuur is eindelijk weer terug!

Knagen met genot: daarvoor zorgt het konijnenvoer Versele-Laga Nature Original Cuni in ieder geval. Het is een hoogwaardig compleetvoer dat je volwassen (dwerg)konijn iedere dag voorziet van alle belangrijke voedingsstoffen.

De zorgvuldig samengestelde receptuur is speciaal afgestemd op de voedingsbehoeftes van konijnen en richt zich op het gebruik van natuurlijke ingrediënten. Er zit naast groente en hooi ook aromatische kruiden, vruchten en groente in voor genot met veel afwisseling en een optimale voorziening van voedings- en vitale stoffen. Het premium-konijnenvoer voorziet je lieveling van belangrijke vitamines, mineralen, voedingsvezels en aminozuren. Het voer is bovendien een bron voor prebiotica die de darmflora kunnen ondersteunen.

Versele-Laga Nature Original Cuni in één oogopslag:
 
  • Evenwichtig compleetvoer voor volwassen konijnen en dwergkonijnen
  • Vertrouwd recept: de geliefde originele receptuur is terug
  • Gevarieerde mix: tarwevoer, verrijkt met kruiden, groente en vruchten
  • Rijk aan voedings- en vitale stoffen: met voedingsvezels, vitamines, mineralen en aminozuren voor volwaardige voeding en een goede conditie
  • Hoogwaardige ingrediënten: gemaakt met geselecteerde, natuurlijke componenten
  • Met prebiotica: bevat fructo-oligosaccharides, kan de darmflora ondersteunen
  • Goede smaak: wordt weinig afgeslagen en heeft het beste genot tijdens het eten

Ingrediënten

Analytische bestandsdelen
Samenstelling:
Tarwevoer, speltzemelen, tarwe, zonnebloemvezels, haverdoppen, luzerne, erwten (6,0%)*, maisvlokken, mais, johannesbrood, duivenbonenvlokken, tarwevlokken, zonnebloempitten, soja-extractiegraanvoermeel, lijnzaad, tarwemeel, timothy-hooi, tarweglutenvoer, calciumcarbonaat, bananen, wortel (4,5%)*, geroosterde sojabonen, prei (3,0%)*, rode bieten (2,5%)*, appel (2%)*, pastinaak (1,5%)*, tomaten, natriumchloride, rupsklavereiwitconcentraat, bietenpulp, adzukibonen, gist, monocalciumfosfaat, fructo-oligodaccharide, kokosolie, yucca, bentoniet, goudsbloem, kruiden, vlierbes, MOS, algen, sojaolie, veenbes.

*Gedehydrateerde fruit en groente, het percentage komt overeen met de droge hoeveelheid.

Toevoegingsstoffen:
Nutritionele toevoegingsstoffen:
Vitamine A (14.000 IE/kg), vitamine D3 (1.210 IE/kg), vitamine E (70 mg/kg), ijzer [3b103] (88 mg/kg), jodium [3b202] (2 mg/kg), koper [3b405] (9 mg/kg), mangaan [3b502] (71 mg/kg), zink [3b603] (65 mg/kg), selenium [3b801] (0,20 mg/kg).

Analytische bestandsdelen

ruw eiwit14.5 %
ruw vet4.0 %
ruwe vezel13.5 %
ruwe as6.0 %
calcium0.7 %
fosfor0.5 %
natrium0.15 %

Dosering

Voedingsadvies:
Nature Original Cuni is compleetvoer voor konijnen en dwergkonijnen.

Naargelang de grootte en het ras is voor een volwassen konijn de gemiddelde voedingshoeveelheid 50 tot 100 gram per dag. Het voer en drinkwater moeten iedere dag ververst worden. In combinatie met Nature Timothy Hay of de Nature Snacks kan je voor nog meer afwisseling zorgen in het menu van je knaagdier.

Reviews

Klantenfoto's

Versele-Laga Nature Original Cuni Konijnenvoer

Productreviews

23-01-23|Marijke
: 5/5
Geweldig konijnenvoer, maar ...
Al jaren bestel ik dit voer (2x 9kg) voor mijn 6 konijnen. Het ziet er goed uit en ze zijn er gek op. Alles gaat op. Tot mijn verbazing is dit voer opeens bijna € 20,00 duurder geworden op 2x 9kg! Deze prijsverhoging is echt absurd. Sneu voor de nijntjes, maar mijn portemonnee trekt dit echt niet. De oude prijs was nog te doen. Ik heb elders inmiddels een alternatief gevonden, maar ik hoop stiekem toch dat de prijs weer terug gaat naar het oude nivo. Dan bestel ik het zeker weer!
11-05-21|Alexander
: 5/5
Heel Tevreden
1 maand geleden toch maar besteld om te kijken of mijn konijnen dit voer wat ze in het verleden aten, weer wilde eten. Het werd enthousiast door hun op gegeten. Geen lege bak meer of bepaalde brokken die altijd bleven liggen toen ik nood gedwongen naar een ander soort voer over moest stappen. Dit voer zag er vertrouwd uit toen 8k de zak open maakte. Voor de gebruikers die dit in het verleden ook gave. Probeer het