Oppo Find X2 Neo 128GB (Simlockvrij)

Verkoper Oppo

€264,95
24 maanden garantie

Goed nieuws, uw product wordt geleverd met 24 maanden garantie. Indien uw product een defect heeft mag u het product gratis retourneren. Een reparatie/vervanging zal binnen 3 werkdagen na ontvangst aan u worden verstrekt. In het geval dat reparatie/vervanging niet mogelijk is, bieden wij u een upgrade aan of een terugbetaling.

Gespreid betalen met Klarna

Dit artikel komt in aanmerking voor betaling met Klarna. Kies Klarna als betalingsoptie bij het afrekenen om de kosten te spreiden over termijnen met 0% rente. Of kies ervoor om 30 dagen later te betalen met de optie Nu kopen, later betalen.


Binnen 24 uur gratis bij u thuisbezorgd & 14 dagen bedenktijd.

*Met uitzondering van feestdagen kan dit product binnen 24 uur worden geleverd indien besteld voor 14:00 van maandag t/m vrijdag. Als u van gedachten verandert, kunt u het artikel binnen 14 dagen retourneren.

Beschrijving van de Oppo Find X2 Neo
In het voorjaar van 2020 heeft Oppo twee nieuwe toestellen aangekondigd. Eén van die toestellen is de luxe Oppo Find X2 Neo. Deze smartphone is niet alleen ontzettend dun en daardoor heel licht, maar heeft ook nog eens heel veel leuke specificaties.

Zo heeft het toestel vijf camera's in totaal: vier op de achterkant en een frontcamera op de voorkant. Hiermee kun je op ieder moment en in iedere situatie een leuk beeld vastleggen. Daarnaast heeft het een sterke processor, een prachtig AMOLED-display met een hoge verversingssnelheid en een stevige accu.

In iedere situatie een mooie foto
Met vijf camera's maak je met de Find X2 Neo op elk moment een mooi kiekje. Dankzij de frontcamera maak je leuke selfies met een resolutie van 32 megapixels. Ook is videobellen een leuke mogelijkheid.

Daarnaast bieden de vier camera's op de achterkant ook veel mogelijkheden. Zo maak je zeer scherpe foto's met de 48-megapixelhoofdcamera en breng je met de ultragroothoekcamera meer in beeld. Met de telelens kun je bovendien ver zoomen zonder dat het beeld minder scherp wordt!

Licht en dun
Oppo heeft zijn best gedaan om de Oppo Find X2 Neo zo dun mogelijk te maken. Dankzij een slimme upgrade van de camera, het scherm en de vingerafdrukscanner is dit toestel één van de dunste smartphones op de markt. Hierdoor is hij niet alleen heel handelbaar, maar ook nog eens heel licht!

AMOLED-display met hoge verversingssnelheid
De Find X2 Neo is voorzien van een groot 6.5-inch AMOLED-scherm. Dit zorgt voor een mooie kleurweergave en diepe zwartwaarden. Daarnaast heeft het display een verversingssnelheid van 90Hz, waardoor de beelden erg soepel lopen!

Processor voor zware taken
Onder de motorkap bevindt zich de Snapdragon 765G-processor van Qualcomm. Dit is een krachtige chipset die, in combinatie met de 12GB werkgeheugen, erg goede prestaties levert. Je kunt met dit toestel dus prima multitasken of zware games spelen.

Toekomstklaar
Op dit moment gebruiken we in Nederland nog het 4G-netwerk, maar er wordt druk gewerkt aan 5G. De Neo is klaar voor de toekomst, want deze ondersteunt dit 5G-netwerk al. Dit betekent dat je over een tijdje nog veel sneller internet hebt!

Lange accuduur
Als je zoekt naar een toestel met een goede batterij, is deze Oppo-smartphone ook het overwegen waard. Dankzij de 4025mAh-accu gaat hij lang mee op één batterijlading. Bovendien is het toestel snel weer opgeladen dankzij fast charging.
Klanten delen hun ervaringen met Refurbphone.nl
Ik heb een refurbished iPhone gekocht en ben er erg blij mee! Het is zo goed als nieuw en het scheelt een hoop geld ten opzichte van een nieuw toestel.
— Amber
Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop bij Refurb Phone. Ik heb een refurbished Samsung Galaxy Watch gekocht en het werkt perfect. Bovendien was de prijs erg aantrekkelijk.
— Dylan