Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Tantus Fantasy Dildo Gag  var 1

Overzicht

Deze dildo gag heeft een mondstuk in de vorm van een penis. Het is voorzien van leren riemen die gemakkelijk kunnen worden verwijderd en bevestigd, zodat je het mondstuk kunt wassen. Bovendien is de gag bestand tegen de vaatwasser.

De dildo gag van Tantus is gemaakt van medische siliconen en is geur- en smaakloos. De toy is comfortabel om in de mond te hebben, voor zowel de tanden als de lippen.

De dildo gag wordt vastgemaakt met drukknopen en kan worden aangepast aan verschillende maten.

ONTHOUD: Veiligheid en vertrouwen is het fundamentele principe van BDSM-spel! Controleer de ademhaling tijdens gebruik. Spreek voordat je begint een woord of handeling af om te stoppen, voor je eigen veiligheid.

Diameter: 4 cm. Lengte: 7,5 cm. Handgemaakt en geproduceerd in de VS, 100% ftalaatvrij.

MerkTantus
Productgewicht (g)77
In te brengen lengte (cm)6
Diameter (cm)4.1
Omtrek (cm)48 | 60
Rekbare omtrekJa
Primair materiaalSilicone
KleurZwart
Taal van de verpakkingEngels, Frans, Duits, Spaans, Portugees
SKU10272
0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
bal maat
sub - 28. sep. 2021
De maat van de mondbal was klein, de bevestigingsband had vastgezet moeten kunnen worden. Op de foto's was die bevestiging niet duidelijk genoeg te zien, evenmin als de grootte van de bal.
0
5 sterren
Kajsa Nyman - 28. sep. 2021
Zeer goed materiaal, echter de riem is iets te lang en heeft niet zulke goede instelmogelijkheden. Het probleem is opgelost door het lint vast te knopen in plaats van het met de knopen dicht te knopen. Het kan iets te groot en inspannend zijn om lang in je mond te houden.
0
Leuke gag!
Anne - 7. sep. 2021
Al met al zijn we zeer tevreden over deze gag. Op sommige vlakken loopt het echter anders dan verwacht, zowel in positieve als negatieve richting. De siliconen waar de gag zelf van is gemaakt, is erg zacht in vergelijking met andere seksspeeltjes in siliconen. Niet dat het er per se toe doet, maar we hadden verwacht dat het zwaarder zou zijn. Overigens lijkt het materiaal ongelooflijk aantrekkelijk voor stof. De mondknevel is vrij groot, en persoonlijk zou ik het waarschijnlijk de “gevorderde mondknevel” hebben genoemd in plaats van de “beginner”. Hij vult veel in de mond, en als je gemakkelijk kunt kokhalzen, of als je nog nooit eerder een gag hebt geprobeerd, zou ik waarschijnlijk een ander type kiezen, bijvoorbeeld een gewone. ball-gag. Bovendien vind ik een ball-gag veel flatterender, omdat deze een groot deel van het gezicht vult met zijn grote zwarte achterkant. Maar als je je mond volledig wilt houden, is deze gag uitstekend :) Hoewel hij veel ruimte achter in de mond in beslag neemt, is hij ongelooflijk comfortabel voor de tanden en kaken, die lekker kunnen ontspannen rond het ‘bijtstuk”. Dus ondanks de grootte is hij prima voor langdurig gebruik. Als je hem goed vastmaakt, is het ook best lastig om hem eruit te duwen, tenzij je je handen vrij hebt natuurlijk. Persoonlijk ben ik niet de grote fan van klittenband en heb overwogen om er een gesp in te naaien. Maar hij heeft zoveel smaak en plezier :)
0
Echt mooie kwaliteit
G - 7. sep. 2021
Deze gag is lekker zacht en comfortabel in de mond. Er is ruimte voor de tanden, dus zelfs na een lange periode van ononderbroken gebruik zijn er geen problemen voor tanden of kaken. Het is uitstekend dat de knevel zelf met drukknopen kan worden losgemaakt van de riem, die om de nek wordt vastgemaakt. Dit maakt het schoonmaken aanzienlijk eenvoudiger en hygiėnischer. Dit is echt een groot pluspunt. Eerder is in een recensie opgemerkt dat deze gag vanwege zijn grote formaat niet "voor beginners" mag worden genoemd. Dit moet afhangen van de individuele mondgrootte. Ik vind hem niet te groot en had integendeel wat meer volheid van mij mogen hebben. Maar het is een individuele beoordeling. De verbinding tussen de knevel en de riem is ook zo zacht en goed gemaakt dat er geen onaangename markeringen in de mondhoek ontstaan als de riem lang is aangetrokken. Werkt echt goed Dankzij de goede materiaaleigenschappen en de fijne afwerking is het een kwaliteitsproduct dat alleen kan worden aanbevolen aan degenen die zich met dat soort dingen bezighouden.
0
Mooie grote fopspeen ;o)
K - 7. sep. 2021
Echt sexy penisvormige gag die effectief beschermt tegen ongewenst praten van de slaaf die hem mag dragen. Hij vult zo veel in de mond dat er geen andere keuze is dan te kreunen wanneer hij wordt vastgemaakt. De leren riem met klittenbandsluiting lijkt op het eerste gezicht wat dun, maar wanneer de gag volledig in de mond is gestopt, houdt de riem hem voldoende op zijn plaats - een goed gebonden slaaf krijgt hem niet op eigen kracht uit de mond. De siliconen zijn lekker zacht en doen erg denken aan een echte penis. De gelukkige slaaf kan er goed in bijten zonder sporen achter te laten, maar zal er waarschijnlijk liever op zuigen; o) Het dichtst bij de plaat wordt de penis dunner gemaakt, zodat er voldoende ruimte is voor de tanden van de slaaf en de slaaf deze lange tijd in zijn mond kan hebben zonder krampen in de kaken te riskeren. Voor beginners of slaven die zich ongemakkelijk voelen als ze iets ver naar achteren in hun mond hebben, zou je de gag ongeveer een centimeter korter hebben gewenst - maar als je aan deze gag kan wennen, zul je er gemakkelijk lang van kunnen genieten.
0
Teleurstellend
Anonymous - 1. dec. 2024
Ik hoopte op een grote penis gag die je kon voelen, maar helaas was het niet veel groter dan een gag bal voor mij (ik ben een beetje kieskeurig, dus het kan anders zijn voor anderen). Daarnaast was de breedte van de band erg beperkt en omdat het plaatje voor de penis ook van rubber was, paste het niet erg goed.
Automatisch vertaald van sinful.dk

Tantus Fantasy Dildo Gag

Wij raden aan
Sinful Clean Sex Toy Cleaner 100 ml
€ 8,99€ 6,74
Incl. BTW
€ 38,99
Incl. BTW

Op voorraad

Levering 2-3 werkdagen

Voordelen

Dit vind je misschien ook leuk:

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful