organic

Gerookte Ruwe Rietsuiker Biologisch

5/5.0 (2 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Gerookte Ruwe Rietsuiker Biologisch? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Geeft een fijn rookaroma aan gerechten
  • plus-circle Heeft een hartig zoete en onmiskenbare smaak
  • plus-circle Perfect voor diverse sauzen, salades, vleesgerechten, warme dranken en desserts
Details

Herkomst van Rietsuiker

Rietsuiker is suiker gemaakt uit suikerriet. Het sap van het suikerriet wordt ingekookt, gekristalliseerd, vermalen tot oersuiker en gezeefd. Dit is het proces om rietsuiker te krijgen.

In de middeleeuwen behoorde rietsuiker tot de zeldzame en dure specerijen. Het rietsuiker gold als statussymbool voor de elite. Vanaf de 16e eeuw werd rietsuiker in Europese koloniën in de Caraïben, Zuid-Amerika en Azië verbouwd op suikerrietplantages. Het ruwe suiker werd in de vorm van suikerbroden naar West-Europa vervoerd, hier werd het vervolgens in suikerbakkerijen en later suikerraffinaderijen gezuiverd.

Productieproces van Gerookte Ruwe Rietsuiker

Voor de gerookte ruwe rietsuiker wordt gebruik gemaakt van geselecteerde suiker Argentinië. De rietsuiker wordt gedurende 8-9 dagen door een ervaren rookmeester gerookt boven beukenhoutspaanders. Deze manier van roken zorgt voor een fijn rookaroma en heeft daarnaast een hartig zoete en onmiskenbare smaak. De fijne rooksmaak zorgt ervoor dat de gerookte ruwe rietsuiker perfect past in diverse sauzen, salades, vleesgerechten of in warme dranken en desserts.

Waar kan ik biologische rietsuiker kopen?

Gemakkelijk biologische rietsuiker kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische rietsuiker kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische rietsuiker aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Gerookte Ruwe Rietsuiker Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische rietsuiker komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Gerookte Ruwe Rietsuiker Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Gerookte Ruwe Rietsuiker Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Gerookte Ruwe Rietsuiker Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 57710-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Korrels
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Ruwe rietsuiker
Speciale Eigenschappen BIO, Raw
Merk Holyflavours
HS-Code 17019990
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 1700 kJ / 400 kcal
Eiwitten 0,0 g
Koolhydraten 99,9 g
Vetten 0,0 g
Verzadigde Vetten 0,0 g
Vezels 0
Natrium 0
Zout 0,0 g
Reviews
star star star star star
Past perfect bij desserts
De zoete en rokerige smaak van dit product gaat mooi samen met desserts.
star star star star star
Unieke smaak!
Het product heeft een unieke, zoete en rokerige smaak.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op