Melitta Enjoy Therm Koffiezetapparaat Zwart/Rood

 100,95

Uitverkocht

Beschrijving

Melitta Enjoy Therm koffiezetapparaat
Met Enjoy Thermgeniet u nog meer van uw koffie: de moderne vormgeving en goed doordachte functies zoals de warmhoudkan en de gepatenteerde AromaSelector bieden u een uitstekende productkwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Gepatenteerde AromaSelector
Met de gepatendeerde AromaSelector van Melitta kan de smaak van de koffie ingesteld worden met één draai aan de knop. Zo kan iedereen altijd genieten van zijn favoriete koffie: sterke koffie‘s-ochtends om wakker te worden of milde koffie‘s-middags om zalig van te genieten. De AromaSelector zorgt voor een optimale smaak, heel eenvoudig en zonder dat de hoeveelheid water of koffie aangepast hoeft te worden.

Geïsoleerde kan met éénhandsbediening
DeEnjoy Therm is voorzien van een warmhoudkan. Dankzij het doorloopdeksel loopt de koffie rechtstreeks in de warmhoudkan. De warmhoudkan kan met één hand worden bediend, waardoor de koffie heel gemakkelijk kan worden uitgeschonken.

De zwenkfilter is vaatwasserbestendig
Gemakkelijk te reinigen: De uitneembare filterhouder met geïntegreerde druppelstop is gemakkelijk te reinigen in de vaatwasser.

Uitneembare zwenkfilter met druppelstop
Handige bediening: De filterhouder met geïntegreerde druppelstop kan gemakkelijk uit het koffiezetapparaat worden genomen. Het is dus bijzonder gemakkelijk om de koffiefilter in de houder te plaatsen en te vullen.

Automatische uitschakeling
Vergeten de koffiemachine uit te zetten? Geen probleem, de voorgeprogrammeerde Auto-Off-functie schakelt uw koffiemachine automatisch uit, waardoor u energie bespaart.

Doorzichtig waterreservoir met schaalverdeling voor het aantal kopjes
Het grote, doorzichtige waterreservoir met duidelijke schaalverdeling voor het aantal kopjes kan heel gemakkelijk worden gevuld met de juiste hoeveelheid water.

Kandeksel met handige Easy Click-functie
Hinderlijk kantelen en moeizaam vast- en losdraaien van het kandeksel behoren dankzij Melitta® Easy Click voorgoed tot het verleden. Om het kandeksel te openen of te sluiten (bv. om de kan te reinigen), drukt u gewoon op de sluitingen en haalt u het deksel van de kan of plaatst u het terug. Dankzij de Melitta® Easy Click-functie zijn onze koffiekannen nog gemakkelijker te bedienen.

  • Vermogen: 850 Watt
  • Voor 8 kopjes
  • Kleur: zwart/rood

Extra informatie

Gewicht 2,50 kg
Levertijd

EAN

Merk

GERELATEERDE PRODUCTEN