Pioneer DJ DM-40 desktop monitors

Waardering:
73% of 100
140  beoordelingenBeoordeel dit product
Pioneer's DM-40 is een set desktopmonitors met een ongekende geluidskwaliteit in deze interessante prijsklasse. De DM-40 speakers hebben de eigenschappen van de welbekende S-DJX series en Pro Audio speakers, inclusief een front-loaded basreflex systeem voor een strakke basweergave en DECO technologie voor een wijde sweet spot.
Incl. BTW
Niet meer leverbaar
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel
  • Bijna altijd direct een expert aan de lijn

Productinformatie Pioneer DJ DM-40 desktop monitors

Als je op zoek bent naar krachtige en compacte desktop monitors zijn deze DM-40 monitors de perfecte keuze. De speakers hebben diverse kenmerken van Pioneer's S-DJX monitors, zoals een strak basreflex systeem en een bijzonder wijde sweet spot. Dit zorgt er voor dat deze speakers de perfecte keuze zijn voor zowel DJ's, beginnende producers als muziekliefhebbers! Waarom DM-40 kopen bij ToneControl?
  • Gegarandeerd de laagste prijs*
  • Gratis leentoestel bij defect
  • 3 jaar garantie op Pioneer DJ gear
  • Altijd de beste service
* t.o.v. andere Nederlandse Pioneer DJ dealers

Front-loaded basreflex systeem

Beide speakers hebben een 4-inch glasvezel woofer met een sterke, punchy basweergave. De basreflexpoort bevindt zich aan de voorkant, zodat je ook nog van een mooie basweergave kan genieten als de monitor tegen de muur geplaatst is.

3D Stereo geluid

De DM-40's ¾" soft dome tweeters zijn uitgerust met DECO diffusors waardoor hoge frequenties in elke richting uitgestuurd worden. Dit resulteert in een brede sweet spot en 3D stereo sound, waar je ook staat.

Tijdsaanpassingen

Pioneer's klasse A/B versterkers leveren een heerlijk geluid met lage verstoring. De tweeter en woofers zijn perfect uitgelijnd voor een gebalanceerde weergave over de frequenties.

Design

De mooie ronde hoeken van het systeem zorgen voor maximale performance en minimale resonantie. Daarnaast zien de monitors er ook nog eens onwijs gaaf uit!

Gebruikersgemak

Een hoofdtelefoon output en volumeknop op het voorpaneel zorgen voor flexibiliteit en veel controle. Met de RCA en stereo mini jack inputs op de achterzijde kan je de speakers direct aansluiten op diverse bronnen.
- Afmetingen (W x H x D): Links: 146 x 227 x 223 mm Rechts: 146 x 227 x 210 mm - Gewicht: Links: 2.7 kg Rechts: 2.2 kg - Impedantie: 10kΩ - Consumptie: 35 W

Heb jij de

Pioneer DJ DM-40 desktop monitors


Elders goedkoper gezien?!


Laat het ons weten en we doen een voorstel

Reviews

73% of 100

Rating: 3.7 / 5 op basis van 140 beoordelingen.

Onder alle inzenders van een review verloten wij iedere maand een waardebon t.w.v. 25 euro! Schrijf een review

Video Pioneer DJ DM-40 desktop monitors