Akai APC Key 25 MKII

Krijg betere controle over Ableton Live met de Akai APC Key 25 MK2!

€ 99,99
€ 95,00
Incl. BTW
Op werkdagen voor 17u besteld, morgen in huis*
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel
  • Bijna altijd direct een expert aan de lijn

Productinformatie Akai APC Key 25 MKII

LANCEER EEN MEESLEPENDE MUZIEK-CREATIE-ERVARING
Met de Akai APC Key 25 MK2 kunt u individuele loops, samples en melodieën of hele scènes activeren voor de meest fantasierijke en inspirerende muziekcreatie-uitvoeringen. 40 RGB-verlichte pads op een aanpasbaar 5x8 raster weerspiegelen nauwkeurig clips van je Ableton Live Session en zijn altijd binnen handbereik voor de ultieme navigatie-ervaring, zelfs bij grote sessies.

UW MELODISCH OPTREDEN
De APC Key 25 MK2 brengt op authentieke wijze uw melodische ideeën naar voren. Duik in de krachtige instrumenten van Ableton en geef uitdrukking aan je muziek op je eigen voorwaarden. Creëer uw eigen baslijnen met de Hybrid 3 van AIR Technology en breng dynamische pianoklanken in lagen aan met het Mini Grand Virtual Instrument. Gecombineerd met Ableton's Scene en Clip-lanceringsworkflow, stelt de APC Key 25 MK2 je in staat om originele uitvoeringen aan je tracks toe te voegen.

GEN 2 KEYBED - PRESTATIES EN GEVOEL
APC Key 25 heeft 25 toetsen met het Gen 2 Dynamic Keybed voor het creëren van melodische en harmonische muziek. Speel je eigen akkoorden, arpeggio's, solo's en soundscapes met de ongelooflijk veelzijdige toetsen. Gebruik de Octave Up/Down-knoppen voor een groter nootbereik. De speciale Sustain-knop voegt ruimte en dimensie toe aan uw spel, zodat de APC Key 25 MK2 klaar is voor elk muzikaal moment.

EEN MEER KRACHTIGE ABLETON-ERVARING
Geniet van serieuze hands-on controle voor een krachtige creatieve Ableton Live-ervaring. APC Key 25 heeft 8 eindeloze 360-knoppen om het volume aan te passen, te pannen, effectverzendingen in te voegen en meer voor een soepele, intuïtieve bediening van uw sessies. Tweak reverbs, veegfilters of schrijf automatisering die uw muziek tot leven zal brengen. Vorm uw geluiden direct met behulp van de toewijsbare eindeloze 360-knopsbedieningen.

NAUWKEURIGE INTUÏTIEVE BEDIENING
Creëer met gemak uw eigen onderscheidende geluiden. Met Device Mode worden de APC Key 25-knoppen automatisch toegewezen aan de acht macrobedieningen van het geselecteerde apparaat van Ableton Live. Regel meerdere parameters met één knop om totaal innovatieve geluiden te genereren. Krijg meer hands-on controle met Soft Keys voor gemakkelijke toegang tot Solo-, Mute-, Stop- en Record-armfuncties.

LANCERING MET ABLETON LIVE LITE
De Akai APC Key 25 MK2 bevat de Ableton Live Lite-software. Begin met het maken en maken van muziek met deze krachtige clip die een DAW lanceert boordevol instrumenten, mixeffecten, samples en de mogelijkheid om audio en MIDI op te nemen en te mixen. Ableton Live Lite biedt alle tools om je muzikale ideeën om te zetten in spannende liedjes en uitvoeringen.

VERHOOG UW GELUID MET LUCHT
Til je geluid naar een hoger niveau met het meegeleverde virtuele instrumentenpakket van het bekroonde geluidsontwerpbedrijf AIR Music Technology. Naast Ableton Live Lite bevat APC Key 25 ook meerdere plug-ininstrumenten van wereldklasse, waaronder Hybrid 3 - een krachtige polyfone analoge synthesizer, Mini Grand - een akoestisch piano-instrument en Velvet - een vintage elektrisch piano-instrument.

  • 5x8 Pad Grid Matrix Featuring 40 RGB-backlit Pads
  • 25-Key Gen 2 Dynamic Keybed
  • 8 Assignable Endless 360 Rotary Knobs
  • Dedicated Scene Launch Buttons
  • 4 Directional Arrows to Navigate Clip Matrix
  • Includes Ableton Live Lite Music Production Software (Mac/PC)

Heb jij de

Akai APC Key 25 MKII


Elders goedkoper gezien?!


Laat het ons weten en we doen een voorstel

Reviews

Onder alle inzenders van een review verloten wij iedere maand een waardebon t.w.v. 25 euro! Schrijf een review