Zoeken...
Uitgelicht
home > Merchandise | Film
afbeelding kan van het origineel afwijken
afbeelding kan van het origineel afwijken

Beast Kingdom Disney: The Little Mermaid - Master Craft Ursula Statue Decoratie

Helaas is dit product op dit moment niet leverbaar.meer informatie
De schurkachtige zeeheks Ursula was de hoofdrolspeler in de klassieke Disney animatiefilm De Kleine Zeemeermin. Ursula bood de zeemeermin Ariel een kans om mens te worden, maar haar echte bedoelingen waren om de ware heerser van alle oceanen te worden.
Een extravagante heks, met octopus tentakels, en een meer dan levensgrote persoonlijkheid, trakteerde kijkers op een heerlijk kwaadaardig personage dat voor niets zou stoppen om haar doel te bereiken en de zeven zeeën te domineren!

Beast Kingdom's Entertainment Experience Brand is trots om het nieuwste in high-end standbeelden te introduceren met de release van de Master Craft MC-029 Ursula. Wat is een betere manier om de buitengewoon gedenkwaardige schurk te vieren dan met een zeer gedetailleerd, handgemaakt en geschilderd standbeeld.
Een fabelachtig boze glimlach en de beruchte zwarte jurk en tentakels, Ursula is hier te zien omringd door haar onderzee minions Flotsam en Jetsam. Staande op haar eigen podium, met een exclusieve, genummerde plaquette, houdt Ursula ook de drietand van de koning vast, en heeft ze een verwijderbare, magnetische tiara.

Voor alle fans van De Kleine Zeemeermin, en de schurkachtige Ursula, is dit een standbeeld er eentje dat niet gemist mag worden.
SprayPay
EAN4711061141514
Artikelcode1919843
FabrikantscodeBKMC029

Product Type Decoratie

Details

Type Decoratie

Genre

Cartoon
Film

Verzendgewicht


Waarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden!

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Geef je mening over dit product: » beoordelen