Zoeken...
Uitgelicht
afbeelding kan van het origineel afwijken
afbeelding kan van het origineel afwijken

Tristar BP-6285 Buffetwarmer Warmhoudplaat

Levertijd: tot 5 werkdagen.meer informatie
43,95
Verzendkosten va 5,95Overzicht verzendkosten
Met de multifunctionele BP-6285 Buffet Serveerder van Tristar hou jij je eten lekker warm. De buffet serveerder kan worden gebruikt om eten in te serveren, maar ook als een warmteplaat om je eten op warm te houden. Zo kan jij je borden en pannen op de plaat zetten om deze op de juiste temperatuur te houden. De buffet serveerder heeft een vermogen van 300 W en heeft een behuizing van roestvrijstaal (RVS) die hitte bestendig is. De geïntegreerde handvaten zorgen ervoor dat de warmteplaat makkelijk kan worden verplaatst. Na het gebruik kan deze makkelijk worden schoongemaakt.

Meerdere functies
De temperatuur van de Tristar BP-6285 buffet serveerder kan worden geregeld met de thermostaat. Het power indicatielampje laat zien wanneer de warmteplaat aan staat. Verder zit er ook een warmhoudfunctie op die ervoor zorgt dat je eten niet koud wordt.

Buffet verwarmer
De verwarmingsbakken hebben samen een inhoud van 6.8 liter. Deze zijn daarnaast gemaakt van roestvrijstaal (RVS). Wanneer de onderliggende warmteplaat opwarmt, zullen de bakken ook langzaam warm worden. Het eten wat dan in de bakken zit blijft daardoor goed op temperatuur. Ideaal voor als je een keer een feestje hebt. Ook kan je de buffet serveerder buiten zetten zonder dat je bang hoeft te zijn dat er iets in je eten komt. De verwarmingsbakken hebben namelijk een deksel die je eten beschermen. De warmte blijft op deze manier ook goed binnen de bakken.
0 sterren0 sterren0 beoordelingen
SprayPay
EAN8713016085979
Artikelcode1742063
FabrikantscodeBP-6285

Product Type Warmhoudplaat

Algemeen

Warmhoudplaten (aantal) 1

Beveiliging

Antislipvoetjes

Energie

50 Hz
60 Hz
Ingangsspanning (max.) 240V
Netvoeding
Vermogen 300W

Kleur

Basiskleur zilver
Hoofdkleur Roestvrij staal

Reiniging

Vaatwasser geschikte onderdelen

Temperatuur

Regelaar

Veiligheid

Bedieningslamp
Warmtegeïsoleerde grepen

Verzendgewicht


Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Geef je mening over dit product: » beoordelen