Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Mesko Stoomzwabber - MS 7020

19% sale
Productomschrijving
Mesko Stoomzwabber - MS 7020 Huishoudelijk werk en vooral het reinigen van vloeren zijn belangrijke elementen van frisheid en netheid in elk huis. We doen het echter zeker niet graag. Meestal moeten we onthouden over schoonmaakgereedschap, een emmer of een kom met water die zo nu en dan moet worden vervangen, dweilen en borstels die moeten worden afgespoeld of uitgewrongen, veel werk! En bovendien moeten we vies worden om op te ruimen. Nu kan he...

Mesko Stoomzwabber - MS 7020

Huishoudelijk werk en vooral het reinigen van vloeren zijn belangrijke elementen van frisheid en netheid in elk huis. We doen het echter zeker niet graag. Meestal moeten we onthouden over schoonmaakgereedschap, een emmer of een kom met water die zo nu en dan moet worden vervangen, dweilen en borstels die moeten worden afgespoeld of uitgewrongen, veel werk! En bovendien moeten we vies worden om op te ruimen. Nu kan het veranderen! Het enige dat u nodig heeft is de stoomzwabber van Mesko en het reinigen zal veel makkelijker zijn en het kost u veel minder tijd, die u zonder spijt aan de familie kunt besteden! 

Stoom het vuil! 

De vloerreinigingsmop is uitgerust met een krachtige stoomgenerator met een vermogen van 1300 W. Reiniging met hete stoom (temperatuur tot 120C) en verwijdert vuil, stof, mijten, schimmels en bacteriën in elke kamer in uw huis. Het kan worden gebruikt voor het reinigen en desinfecteren van keramische tegels, steen, hout, matrassen, tapijten, hoezen, linoleum of panelen. Door de oppervlakken die u ermee kunt reinigen, is de stoomzwabber niet alleen bij u thuis, maar ook voor op uw werkplek perfect! 

Gemak en functionaliteit gaan hand in hand! 

De multifunctionaliteit van de dweil wordt ook benadrukt door een driehoekige kop die grondige reiniging op moeilijk bereikbare plaatsen biedt. De bovenste en onderste kabelhouders maken het eenvoudig om de kabel tijdens en na het reinigen te bedienen. De microvezeltip helpt om vloeren te drogen nadat ze met stoom zijn gereinigd. Door het ontwerp van het apparaat kunt u het eenvoudig in een kast bewaren. Het neemt zeker niet veel ruimte in beslag. De dweil zelf is ook makkelijk te reinigen, veeg de elementen af met een vochtige doek en droog deze af. De hoes van microvezel kan in de wasmachine worden gewassen en af en toe moet een beetje ontkalker aan het waterreservoir worden toegevoegd. Vanaf vandaag kan dweilen veel leuker zijn!

Kenmerken:

Verwijdert bacteriën en geuren zonder wasmiddelen
Reinigt, ontsmet en ontgeurt met de kracht van pure stoom
Driehoekig hoofd dringt door de moeilijkste hoeken
Reinigt alle vloeroppervlakken: Laminaat, hardhout, marmer, vinyl, steen, keramiek en tapijten
Stoommaker: 1300 W
Stoomschakelaar op handvat
Krachtige waterpomp
Anti-kalk
Watertank: 300 ml
Power indicator
Witte microvezeldoekjes
Netsnoer houder

Inhoud: Mesko Stoomzwabber - MS 7020

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking