Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Revlon Colorsilk Haarverf Parmanent - Dark Blonde 61

56% sale
Revlon Revlon Colorsilk Haarverf Parmanent - Dark Blonde 61
Productomschrijving
Revlon Colorsilk Haarverf Parmanent - Dark Blonde 61 Krijg prachtige, natuurlijke resultaten met Revlon Colorsilk Haarverf Permanent in Dark Blonde 61. Deze haarverf biedt tal van kenmerken die het een favoriet maken voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele haarkleurervaring. Kenmerken 1. 100% Grijsdekking: Met Revlon Colorsilk Dark Blonde 61 kun je rekenen op een volledige dekking van grijze haren. De formule zorgt e...

Revlon Colorsilk Haarverf Parmanent - Dark Blonde 61

Krijg prachtige, natuurlijke resultaten met Revlon Colorsilk Haarverf Permanent in Dark Blonde 61. Deze haarverf biedt tal van kenmerken die het een favoriet maken voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele haarkleurervaring.

Kenmerken

1. 100% Grijsdekking: Met Revlon Colorsilk Dark Blonde 61 kun je rekenen op een volledige dekking van grijze haren. De formule zorgt ervoor dat zelfs de meest hardnekkige grijze haren worden bedekt, zodat je kunt genieten van een jeugdige uitstraling zonder zorgen over ongewenste grijze strengen.

2. Natuurlijk ogende kleur: De kleur die je krijgt met Revlon Colorsilk ziet er natuurlijk uit. Of je nu op zoek bent naar een subtiele verandering of een opvallende nieuwe look, deze haarverf biedt een gelijkmatige, levendige kleur die eruitziet alsof je zo uit de salon komt.

3. Voeding van binnenuit: Revlon Colorsilk is meer dan alleen een haarkleur. De formule is ontworpen om je haar van binnenuit te voeden. Dit betekent dat je haar na het verven er gezonder en glanzender uitziet dan ooit tevoren. De voedende eigenschappen dragen bij aan de algehele gezondheid van je haar.

4. Ammoniakvrij: De Revlon Colorsilk haarverf is ammoniakvrij. Dit betekent dat je je haar kunt verven zonder de schadelijke effecten van ammoniak, zoals sterke geuren en mogelijke beschadiging van je haar. Je kunt met een gerust hart kleuren zonder je zorgen te maken over onaangename geuren of irritatie van de hoofdhuid.

5. Maximale zachtheid: Een van de meest opvallende kenmerken van Revlon Colorsilk is de zachtheid van de formule. Het veroorzaakt geen onnodige stress voor je haar. In plaats daarvan zorgt het voor een zachte, comfortabele kleurervaring. Je haar voelt zijdezacht aan na gebruik.

6. Praktische inhoud: Revlon Colorsilk Dark Blonde 61 wordt geleverd in een handige verpakking die alle producten bevat die je nodig hebt voor het kleurproces. Dit omvat de kleurmiddel, ontwikkelaar, handschoenen en een gedetailleerde gebruiksaanwijzing. Dit maakt het eenvoudig om zelf thuis je haar te verven.

Revlon Colorsilk Haarverf Permanent in Dark Blonde 61 is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige haarkleurervaring zonder gedoe. Met zijn 100% grijsdekking, natuurlijke kleurresultaten, voedende formule en ammoniakvrije samenstelling, biedt het alles wat je nodig hebt voor een prachtige en zachte haarkleur. Geef jezelf de look die je verdient en ontdek de voordelen van Revlon Colorsilk Dark Blonde 61. Het is de ultieme oplossing voor thuis haarkleuring die professionele resultaten levert.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking