Facebook Pixel

Vragen? Bel ons ma t/m vrij van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20 

Royal Canin Indoor 7+ kattenvoer 3.5kg

€ 39,95
  • Volledig diervoeder voor oudere katten (7-12 jaar) die uitsluitend binnenshuis leven : Helpt een gezonde nierfunctie te ondersteunen dankzij een aangepast fosforgehalte.
  • Een gebrek aan lichaamsbeweging kan de spijsvertering vertragen, wat kan leiden tot een penetrante geur van de ontlasting. INDOOR 7+ bevat hoog verteerbare eiwitten (L.I.P.*) en helpt de hoeveelheid en de geur van de ontlasting te beperken. *L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.
  • Samengesteld om de gezondheid van de urinewegen van een kat te helpen behouden.
  • Om katten na hun 7e jaar te helpen met de eerste tekenen van ouderdom en de vitaliteit te ondersteunen, is INDOOR 7+ samengesteld met een evenwichtige balans van vitaminen en mineralen.
  • 3-5 werkdagen levertijd
  • Gratis Verzending vanaf €49,-
Volwassen katten zoals de jouwe, die geheel binnenshuis leven, hebben ook tijdens het ouder worden een uitgebalanceerde en complete voeding nodig om gezond te blijven. ROYAL CANIN® Indoor 7+ is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw volwassen, indoor kat in het achterhoofd en is geschikt voor katten van 7 jaar en ouder. ROYAL CANIN® Indoor 7+ is verrijkt met specifieke voedingsst... Lees meer
Samenstelling: Maïs, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, gerst, Maïsmeel, tarwe, isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, Maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, bietenpulp, mineralen, sojaolie, gist en delen daarvan, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschil en psylliumzaden, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).