Almo Nature natvoer hond

Almo Nature HFC Complete ham met erwten natvoer hond (85 g)

Almo Nature HFC Complete ham met erwten nat hondenvoer (85 gram)
Almo Nature HFC Complete ham met erwten nat hondenvoer (85 gram)
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Almo Nature HFC Complete ham met erwten natvoer hond (85 g)

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Almo Nature HFC Complete ham met erwten natvoer hond (85 g) is een hoogwaardige, complete natvoeding boordevol vers vlees.

  • Geen toegevoegde kleur- en smaakstoffen en conserveermiddelen
  • HFC kwaliteit: ingrediënten van origine geschikt voor menselijke consumptie
  • Geschikt voor honden met een intolerantie voor granen

Meer informatie

Productinformatie Almo Nature HFC Complete ham met erwten nat hondenvoer

Almo Nature HFC Complete ham met erwten nat hondenvoer is een complete, graan- en glutenvrije vleesvoeding voor uw volwassen hond. Het hoge percentage aan vers vlees, waaronder smakelijke ham, maakt het natvoer extra aantrekkelijk. Zo zal zelfs de meest kieskeurige eter van deze maaltijd smullen. Een ware sensatie voor de reuk en smaak van uw hond!

De vleesmaaltijd is uitsluitend gemaakt van hoogwaardige ingrediënten met HFC kwaliteit. Dit wil zeggen dat de ingrediënten van origine geschikt zijn voor menselijke consumptie. Vervolgens conserveert Almo Nature de ingrediënten in het eigen bouillon, zodat alle voedingsstoffen behouden blijven. Almo Nature HFC is tevens vrij van toegevoegde kleur- en smaakstoffen en conserveermiddelen. Zo weet u zeker dat uw hond een gezonde maaltijd van de hoogste kwaliteit krijgt.

Bij Brekz kunt u Almo Nature HFC Complete ham met erwten nat hondenvoer (85 gram) goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het beste hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Voedingsadvies Almo Nature HFC Complete natvoer hond

Almo Nature adviseert voor een optimale voedingsbalans uw hond zowel droog- als natvoeding te geven. Voor een volwassen hond van 5 kg wordt aangeraden 85 gram natvoer met 65 gram droogvoer te geven. Voor een hond van 12 kg is deze verhouding 140 gram nat- en 140 gram droogvoeding.

De juiste hoeveelheid voer is mede afhankelijk van het ras, de grootte, de leeftijd en de mate van activiteit van uw hond. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Bewaar dit product op een koele, droge plek. Na openen in de koelkast bewaren. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Samenstelling Almo Nature HFC Complete ham met erwten nat hondenvoer

Ingrediënten: Ham (26%), varkensvlees, kip, erwten 4%, mineralen, visolie, chicorei.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 9.5%, Ruw vet 5%, Ruwe as 2%, Vocht 82%, Ruwe vezels 0.4%.

Nutritionele toevoegingen: Vit. D3 140 IU/kg. Vit E 30mg/kg, zink 12mg/kg (zink sulfaat monohydraat), koper 0,5 mg/kg (koper (II) sulfaat pentahydraat), mangaan 1 mg/kg (mangaan (II) oxide), iodine 0.3 mg/kg (calcium iodat anhydrous).

Ander product?

Liever een andere smaak natvoeding voor uw hond? Kijkt u dan bijvoorbeeld eens naar Almo Nature HFC Noord-Atlantische koolvis. Of kijk op onze overzichtpagina natvoer voor ons complete aanbod.



Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.