Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Sue Johanson Super Head Honcho Masturbator var 1

Overzicht

De Sue Johanson Super Head Honcho is ideaal voor wie een kinky en effectieve masturbator wil.

De binnenkant van de Super Head Honcho heeft een zinnenprikkelende structuur die je op tijd stimuleert met je bewegingen. 

We raden je aan om de Super Head Honcho samen met een goed glijmiddel op waterbasis te gebruiken om de ervaring met de masturbator nog levendiger en opwindender te maken. 

Met de Super Head Honcho bepaal je zelf voor hoe strak je gaat. Als je wilt dat de masturbator strakker aanvoelt, knijp je er gewoon in met je hand. 

Maak de Super Head Honcho na gebruik schoon met warm water en eventueel een sextoycleaner. Hij is niet afgesloten zodat je hem eenvoudig kunt schoonmaken. 

De Super Head Honcho is bekend van het tv-programma 'Talk Sex with Sue Johanson'.

MerkCalExotics
Sub-merkSue Johanson's Royal Toy Line
Productgewicht (g)205
Volledige lengte (cm)15
Inwendige diepte (cm)15
Diameter (cm)5.5
Inwendige diameter (cm)0.8
Rekbare inwendige diameterJa
Breedte (cm)6.5
Primair materiaalTPR
KleurRosé
Aanbevolen glijmiddelWaterbasis
Taal van de verpakkingEngels
SKU14390
0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
OMG
Thomas - 7. sep. 2021
Ik moet dit zeggen, maar had nooit gedacht dat een seksproduct zo'n groot succes kon zijn.
0
Fantastisch samen en alleen!
Lulu - 7. sep. 2021
Mijn vriend en ik moesten een beetje lachen toen we het uitpakten, omdat de verpakking een beetje lijkt op iets dat je in een Fętter BR-winkel of iets dergelijks zou kunnen vinden. Het kwam uit de verpakking, en een klomp gel kregen we ... nog meer gelach. We moesten het eerst een beetje leren kennen, maar nu is het onze beste vriend in bed, als ik geen zin heb om het sperma van mijn vriend overal te hebben (en hij ook niet). Het is ook de perfecte speelkameraad voor hem als ik er niet ben om mee te spelen. We zijn alleen maar aangenaam verrast! We dachten: “Het is niet zo duur, dus we hebben geen hoge verwachtingen”, maar het is echt geweldig voor die prijs! Perfect adventscadeau voor je partner of als kleine verrassing in bed!
0
Nee
mons - 7. sep. 2021
Niet voor mij.
0
Voelt ongelooflijk goed!
Jonte - 7. sep. 2021
Dit is mijn absolute favoriet! Lang en een goede maat, zodat hij veel ruimte biedt en niet te veel knelt zoals smallere versies kunnen doen. Het materiaal is extreem glad, met een perfect design aan de binnenkant. Ik koop deze versie keer op keer en heb niet veel anders nodig. Verslavend! Het zou mogelijk als te lang en te groot kunnen worden gezien, als je iets minder voorzien bent ;)
0
Wauw, wat een gevoel :)
Wayfarer69 - 7. sep. 2021
Onverwachte succesvolle aankoop. Ik kocht dit als een leuk ding om te gebruiken met de oliemassage die mijn meisje me meestal geeft en het gevoel was onverwacht geweldig. Het materiaal is zacht en buigzaam en omhelst de penis echt op een mooie en stimulerende manier. We hebben het maar een paar keer gebruikt en mijn ervaring met dit soort materiaal is dat het een beetje kwetsbaar is, dus we zijn voorzichtig en gebruiken veel glijmiddel op waterbasis. Aanbevolen!
0
Wauw, wauw, wauw
Anonymous - 13. mar. 2024
Ik twijfelde een beetje toen ik het kocht, en toen ik het uitpakte, voelde het aan als een klomp gelatine, wat bijdroeg aan mijn twijfels, evenals de vage verpakking (ziet eruit als een Amerikaans discount tv-winkelproduct) Lag er tien minuten mee op mijn buik om het op te warmen, wreef mijn lul in het glijmiddel op waterbasis van sinful en probeerde het op mijn penis te doen. Het duurde niet langer dan drie seconden voordat ik me realiseerde dat ik een nieuwe vriend had! Eerlijk gezegd zijn er maar weinig vrouwen die een betere ervaring met hun mond hebben kunnen geven! Ik kan aanraden om een vinger over het gaatje aan de bovenkant te halen om het vacuüm vrij te maken. Ik ben echt verbaasd over hoe snel en intens ik klaarkwam. Het enige minpuntje zijn de zuigende/scheetende geluiden die het maakt, maar dan moet je wel muziek opzetten als je bang bent dat de buren je horen... 9/10 van hier.
Automatisch vertaald van sinful.dk
geschat % 100
Anonymous - 13. mar. 2024
12 nummers met een pijl naar boven
Automatisch vertaald van sinful.dk
Een geweldig en goedkoop product
Anonymous - 12. jul. 2019
Het zag er geweldig uit en het voelt geweldig aan. Het is ook supermakkelijk om het na gebruik te wassen. Neemt niet meer dan 2 minuten van je leven in beslag.
Automatisch vertaald van sinful.no
Geweldig
Anonymous - 13. mar. 2024
Niet het allerbeste, maar het doet wat het moet doen en het voelt ook goed aan, een aanrader als je niet wilt investeren in dure producten
Automatisch vertaald van sinful.no
Koninkrijk der Hemelen
Anonymous - 8. jan. 2023
Waarschijnlijk de vijfde keer dat ik Super Head koop, het meest geschikt voor mensen die wat grover zijn, omdat veel andere opties naar mijn mening te strak en te strak zitten. Gaat ongeveer 1 jaar mee voordat de siliconen beginnen te verzwakken. Heel betaalbaar dus! Hoop dat dit altijd verkrijgbaar blijft!
Automatisch vertaald van sinful.se

Sue Johanson Super Head Honcho Masturbator

Wij raden aan
Sinful Aqua Glijmiddel op Waterbasis 100 ml
€ 8,99
Incl. BTW
Sinful Clean Sex Toy Cleaner 100 ml
€ 8,99
Incl. BTW
Sinful Renewing Powder voor Realistische Seksspeeltjes 150 g
€ 8,99
Incl. BTW
€ 17,99
Incl. BTW

Op voorraad

Levering 2-3 werkdagen

Voordelen

Dit vind je misschien ook leuk:

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful