Perle mini filets in saus met kip, met rund, met konijn, met zalm 60x85g kattenvoer Gourmet Vorige Perle mini filets in saus met kip, met rund, met konijn, met zalm 60x85g kattenvoer Gourmet

Mon petit duo kleine porties met zalm en kip, tonijn en rund of forel en kalkoen 6x50g kattenvoer Gourmet

€ 3,09
Op voorraad
SKU
SCAN7613035438668

Purinagourmet mon petit duo kleine porties met zalm en kip, tonijn en rund of forel en kalkoen 6x50g. GOURMET Mon Petit is een selectie van overheerlijke recepten, speciaal ontwikkeld in kleine porties voor het genot van uw kat. Fijne stukjes met rund en kip of andere verrukkelijke smaakcombinaties, in een overheerlijke saus voor een voortreffelijke maaltijd.

Meer info? Klik hier!
Weergegeven prijs is de adviesprijs
Meer informatie
Naam Mon petit duo kleine porties met zalm en kip, tonijn en rund of forel en kalkoen 6x50g kattenvoer Gourmet
SKU SCAN7613035438668
Manier van leveren (bezorgkosten) Pakketzending - gratis bezorgd vanaf €75, daaronder €6.99 bezorgkosten (België altijd €9.99)
Levertijd Circa 2 werkdagen (hoge aantallen langere levertijd)
Merk Gourmet
Soort Dier Kat
Label Milieu Matige milieu belasting (2 sterren van 3)

Purinagourmet mon petit duo kleine porties met zalm en kip, tonijn en rund of forel en kalkoen 6x50g

U weet dat uw kat liever verschillende kleinere maaltijden eet gedurende de dag. Daarom heeft GOURMET Mon Petit duo ontwikkeld, een selectie van overheerlijke recepten, die twee smaken combineert en speciaal ontwikkeld is in kleine porties voor het genot van uw kat. Fijne stukjes met rund en kip of andere verrukkelijke smaakcombinaties, in een overheerlijke saus voor een voortreffelijke maaltijd. Dankzij de kleine portiezakjes van 50g kunt u uw kat steeds een verse maaltijd met een nieuwe smaak voorschotelen, die zij in zijn geheel kan opeten. Dat betekent meer plezier en variatie, zonder enige verspilling. Alle recepten bevatten geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen en smaakstoffen.

Schrijf je eigen review
Schrijf een reviewMon petit duo kleine porties met zalm en kip, tonijn en rund of forel en kalkoen 6x50g kattenvoer Gourmet
Klantvragen
Geen vragen
Heb je het antwoord op je vraag gevonden?
Naar boven