Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Huawei Sound Joy Bluetooth Speaker

504520
Beoordeling
Artikelnummer504520
Fabrikantcode55028232
EAN code6941487241194
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

Ervaar het geluid van vrijheid met HUAWEI Sound Joy. Pak de handige riem vast, stop het ultradraagbare ontwerp in je rugzak of bidonhouder en bereid je voor op een nieuw avontuur in de muziek.



Licht en geluid
Verlicht je favoriete songs dankzij de meerkleurige ring op de HUAWEI Sound Joy5. Het volumeniveau en de batterijduur wordt aangegeven door de mate van licht wat oplicht in de ring.

Gemaakt van mooie materialen
De speciaal geweven stof om de HUAWEI Sound Joy geeft de luidspreker een bijzondere, dynamische look en voelt comfortabel aan. Daarnaast beschermt de stevige, robuuste stof de speaker als je er buitenshuis op uit gaat, en zorgt het ervoor dat je het geluid ervaart zoals het is bedoeld.

Producteigenschappen Huawei Sound Joy Bluetooth Speaker

Audio

Vermogen
30 Watt

Design

Kleur
Groen

Gewicht en omvang

Gewicht
680 g
Breedte
73 mm
Diepte
73 mm

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.