Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
njoy Pure Plug 2.0 var 1

Overzicht

De Pure stalen anaalplug van Njoy is een grote, zware stalen plug die speciaal is ontworpen voor anale stimulatie. Ideaal voor de ervaren gebruiker.

De plug is gemakkelijk te bedienen, en het handvat maakt het eenvoudig voor zowel de gebruiker als de partner om het te kantelen in massagebewegingen.

Pure plug 2.0 kan zowel opgewarmd als afgekoeld worden. De gewenste temperatuur houdt bovendien lang aan.

De plug is met de hand gemaakt van medisch goedgekeurd roestvrij staal. Het product wordt geleverd in een gevoerde opbergdoos. Zorg goed voor je Njoy product; dan kun je er heel je leven plezier aan beleven!

Reinig je plug 2.0 met water en milde zeep.

Merknjoy
Productgewicht (g)630
Volledige lengte (cm)8.9
In te brengen lengte (cm)7.2
Diameter (cm)5.1
Breedte (cm)5.1
Primair materiaalRoestvrij staal
KleurZilver
Aanbevolen glijmiddelAlle soorten
Taal van de verpakkingEngels
SKU10177
0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Goede plug
M. - 28. sep. 2021
Goede kwaliteit en zeer goed ontworpen. Deze plug heeft tenslotte een beetje een prijs, maar de kwaliteit en het ontwerp zijn erg ver gegaan.
0
Mooi staal
Jings - 28. sep. 2021
Echt gaaf om gewoon door de stad te lopen zonder dat iemand het merkt :) Echt comfortabel, kan echt worden aanbevolen
0
Goede investering die bij velen past!
Bjųrn - 28. sep. 2021
Beveel deze plug aan iedereen aan die pluggen in een middelgrote of grotere maat gebruikt en wil investeren in een geweldige plug! De plug is groot, zwaar en ziet er bijna uit als een decoratief object. Het wordt geleverd in een geweldige verpakking en geeft echt het gevoel dat het een premium product is. Wat betreft de maat, er is geen twijfel over mogelijk dat het groot is en het gevoel dat het je vult, is wonderbaarlijk goed. Toch moeten de afmetingen degenen die niet zeker weten of de plug te groot zal zijn, niet afschrikken. De omschrijving zegt dat het een breedte van ca. 5 cm heeft, maar het is belangrijk op te merken dat de bovenkant van de plug ovaal is. De plug voelt bijna hetzelfde aan als een plug met een diameter van 4,5 cm wanneer hij wordt ingestoken. Ik heb de omtrek gemeten als 14,4 cm, wat overeenkomt met een diameter van 4,6 cm als hij helemaal rond was geweest. Daarom denk ik dat dit een goede keuze is als je een grote plug wilt, of als je een maatje groter wilt gaan na het gebruik van middelgrote pluggen. Dat de plug van staal is, heeft twee grote voordelen. Ten eerste geeft het gewicht een ontzettend fijn gevoel als je beweegt, of dat nu tijdens de seks is of als je loopt of rent bij langdurig gebruik. Het andere voordeel is dat het een goede temperatuur behoudt, wat betekent dat het voor gebruik kan worden verwarmd of gekoeld voor een nog intensere ervaring. Ik zal er ook aan toevoegen dat de plug goed past en ondanks het gewicht ben ik nooit bang geweest dat hij eruit zou vallen. Het handvat van deze plug onderscheidt zich van veel pluggen. Doordat het handvat zo smal is, is het bijna niet te voelen als het erin zit. Het kan een beetje groot zijn als je zit en daarom is de plug het meest geschikt als je voor een lange tijd niet veel zit. Een groot voordeel van het handvat is dat het verplaatsen van de plug veel gemakkelijker is, zowel voor jou als voor je eventuele partner. Het gevoel dat zo'n grote plug geeft, of er nu aan wordt getrokken tijdens de seks of het masturberen, is absoluut ongelooflijk! Een idee dat ik niet heb getest, is dat het handvat mogelijk samen kan worden gebruikt met touwen of handboeien. Wat de negatieve punten betreft, denk ik dat de vier "sneden" aan de bovenkant van de plug niet nodig zijn, het extra gewicht zou voldoende zijn geweest en de putjes creėren een ruimte om alles wat zich rond de plug bevindt te verzamelen. De combinatie van het gewicht van de plug en het handvat maakt het inbrengen moeilijker, vooral als je glijmiddel op je handen en de handvatten hebt. Ondanks dat dit een nadeel is, zou ik zeggen dat het een goed compromis is, aangezien ik noch het gewicht noch het handvat zou veranderen. Zelf ben ik ontzettend blij met de aankoop en vind de plug elke cent waard. Het lijkt mij dat dit een favoriet zal zijn voor meerdere jaren en ik zou het iedereen aanbevelen die dit wil kopen. Je zult er waarschijnlijk geen spijt van krijgen!
0
Fantastisch
Martin - 7. sep. 2021
Het is groot en zwaar. Precies zoals ik het wil. Het supergladde oppervlak en de pasvorm zorgen ervoor dat hij gemakkelijk op zijn plaats glijdt. Het is de beste plug die ik heb geprobeerd.
0
Wauw
Fynboen - 7. sep. 2021
Dat is de emotie die het geeft! Zowel bij het uitpakken, maar ook bij het opzitten. Hij heeft een perfecte pasvorm en is veel beter dan zoveel andere pluggen die beschikbaar zijn.
0
Gewoon super
Anonymous - 13. mar. 2024
De Njoy Plug 2.0 katapulteert je naar de 7e hemel! Niet voor beginners vanwege het formaat. De Bootie L is geschikt voor beginners
Automatisch vertaald van sinful.de
De vreugde van het anticiperen :-)
Anonymous - 13. mar. 2024
Kan niet wachten om deze te proberen!!!
Automatisch vertaald van sinful.dk
De regels van Njoy
Anonymous - 5. apr. 2019
Het is niet zo groot als het lijkt, maar wel zwaar :-)
Automatisch vertaald van sinful.dk
Zeer goed speelgoed
Anonymous - 13. mar. 2024
Deze plug is echt goed, en is een prachtige aanvulling op onze collectie (we hebben ook de pure plug medium). Hij is groot, maar niet gigantisch: kortom, het kan nog steeds :) Je moet je goed voorbereiden en het rustig aan doen, maar de grootte, het gewicht (600 gram) en het materiaal maken hem erg opwindend. Hij is ook heel geschikt voor vaginaal gebruik. Het staal glijdt gemakkelijk en is gemakkelijk schoon te maken, wat niet het geval is met alle siliconen pluggen. Mijn vrouw was er dol op. Wij raden aan
Automatisch vertaald van sinful.fr
Een exotische en spannende plug
Anonymous - 13. mar. 2024
Ik zal het snel even hebben over de enige slechte opmerking over dit product: de stof in de doos is van zeer slechte kwaliteit en de kleuren lopen uit bij het wassen. Afgezien daarvan is alles absoluut perfect. Hier is een samenvatting van de ontelbare sterke punten van deze plug: - hij is dynamisch, dankzij zijn lengte, gewicht, vorm, taps toelopende schacht en materiaal: de zwaartekracht en de afwisselende druk/ontspanning van de bekkenbodemspieren en sluitspieren, al dan niet vrijwillig, zorgen ervoor dat hij omhoog en omlaag gaat, wat een heerlijke streling is. Het is onmogelijk om je te vervelen met deze plug - hij heeft een smalle, holle basis die sterk bijdraagt aan het comfort wanneer je hem langere tijd draagt of onderweg bent. Hij heeft een 'elliptische' vorm (volgens Greg DeLong, de ontwerper), die anatomischer is dan een ronde plug: hij is 10% minder breed, wat in combinatie met de 4 scoops overeenkomt met een equivalente ronde diameter van 4 cm.6 cm - hij heeft de vorm van een komma, wat ook bijdraagt aan het comfort en waardoor hij op 2 manieren kan worden gebruikt (met het hoofd naar voren of naar achteren), met verschillende sensaties. Je krijgt 2 pluggen voor de prijs van één! - Het blijft leuk om te gebruiken, zelfs als je veel grotere kalibers onder de knie hebt, in tegenstelling tot de meeste traditionele pluggen, die bijna geen sensatie bieden als je het kaliber eenmaal onder de knie hebt (ik heb hem gekocht ter vervanging van een plug met een diameter van 6,2 cm die ik kan inbrengen).Hij is gemaakt van het veiligste en meest geschikte materiaal voor seksspeeltjes en biedt een heleboel voordelen: zuinig in gebruik (heeft zeer, zeer weinig glijmiddel nodig), compatibel met absoluut alle glijmiddelen, volledig geurloos (roestvrij staal heeft zelfs een deodoriserende werking door oxidatie-reductie), niet poreus, niet plakkerig, trekt geen stof aan, absoluut geen wrijving (alleen de exquise streling van staal), zacht en comfortabel, onverwoestbaar, behoudt zijn rondingen en dikte, vertienvoudigt de sensaties dankzij het gewicht, snel en gemakkelijk schoon te maken (warm water + zeep), waterdicht, steriliseerbaar (vooral voor het eerste gebruik), temperatuurbereik, uitstekende geleidbaarheid (trillingen en elektriciteit) - altijd beschikbaar, het zal je nooit in de steek laten: geen risico op defecten, breuken, lege batterijen, onvoldoende autonomie... In het gebruik is deze plug uiterst comfortabel om te dragen en te gebruiken, in alle omstandigheden en in elke positie. En hij kan op duizend verschillende manieren worden gebruikt om enorm veel plezier te beleven, met z'n tweeën of alleen. Hartelijk dank aan Sinful voor het betaalbaar maken van deze topplug.
Automatisch vertaald van sinful.fr

njoy Pure Plug 2.0

Wij raden aan
Sinful Clean Sex Toy Cleaner 100 ml
€ 8,99
Incl. BTW
Sinful Anaal Glijmiddel op Waterbasis 100 ml
€ 8,99
Incl. BTW
Sinful Anal Relax Gel 50 ml
€ 11,99
Incl. BTW
€ 139,99
Incl. BTW

Op voorraad

Levering 2-3 werkdagen

Voordelen

Dit vind je misschien ook leuk:

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful