Vandaag verzonden
Assortiment
Grote voorraad
Service en vakmanschap!

Sirui Waterproof W-2204

SIRUI | Product code TST17228594 | 6952060003108 Levering 2-3 Werkdagen
299,-

De Sirui Waterproof W-2204 is een statief gemaakt van stevig carbon en is bestand tegen water. Dit is ideaal wanneer u graag foto's maakt op het strand of in ...

Lees meer

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

1Size
  • Voor 12 uur besteld Vandaag verzonden
  • Zeer ruim Assortiment
  • Grote voorraad
  • Service en vakmanschap!

Beschrijving

De Sirui Waterproof W-2204 is een statief gemaakt van stevig carbon en is bestand tegen water. Dit is ideaal wanneer u graag foto's maakt op het strand of in de regen. De poten zijn op een speciale manier afgesloten, zodat er geen water en vuil kan binnendringen. De statiefpoten kunnen 180 graden worden gevouwen en u kunt op elke creatieve manier fotograferen. De opgevouwen lengte bedraagt slechts 49 cm en hierdoor kunt u hem gemakkelijk vervoeren in de bijgeleverde tas. De poten zijn voorzien van twistlocks die voor een snelle bediening en krachtige vergrendeling zorgen. U kunt de twistlocks zelfs met uw handschoenen aan verstellen. De handgrepen op de poten zijn voorzien van schuim dat ervoor zorgt dat u ze ook comfortabel kunt bedienen in koude/natte omstandigheden. Elke statiefpoot kan individueel afgesteld worden. Een van de statiefpoten kan gebruikt worden als monopod. Deze kunt u extra lengte geven met een extra middenkolom.

De middelste kolom van het Sirui Waterproof W-2204 statief bestaat uit twee delen en u bent helemaal vrij te kiezen welke lengte bij uw fotografie past. U kunt het korte stuk gebruiken om dicht bij de grond te komen en het lange stuk wanneer extra hoogte nodig is. De middelste kolom is voorzien van een stabilisatie haak waar u extra gewicht aan kunt hangen voor extra stabililiteit. De non-slip rubberen voetjes die aan de onderkant van de poten zitten verzorgen een stevige grip op de ondergrond. Om extra grip te creëren kunt u de rubberen voetjes vervangen voor spikes. Dit is ideaal wanneer u fotografeert op zand of gras.

Specificaties

Kenmerken van de Sirui Waterproof W-2204:
- Statief gemaakt van stevig carbon
- Waterdicht en bestand tegen vuil
- Ideaal voor het maken van strandfoto's
- Statiefpoten kunnen 180 graden gevouwen worden
- Opgevouwen lengte van 49 cm; gemakkelijk vervoeren
- Twistlocks; krachtige vergrendeling en snelle bediening
- Handgrepen op statiefpoten voorzien van schuim; comfortabele bediening
- Elke statiefpoot kan individueel afgesteld worden
- Een statiefpoot als monopod gebruiken
- Middelste kolom bestaat uit 2 delen; kort en lang
- Middelste kolom voorzien van stabilisatiehaak
- Non-slip rubberen pootjes of spikes onder statiefpoten; extra grip