Luxe bamboe houten snijplank met 2 opvangbakjes 50 x 28,5 cm

Luxe bamboe houten snijplank met 2 opvangbakjes 50 x 28,5 cm Luxe bamboe houten snijplank met 2 opvangbakjes 50 x 28,5 cm
Luxe bamboe houten snijplank met 2 opvangbakjes 50 x 28,5 cm Luxe bamboe houten snijplank met 2 opvangbakjes 50 x 28,5 cm
€ 30,99
Inclusief 21% BTW

VolumekortingHoe meer u bestelt, hoe hoger de korting

Verzendkosten vanaf€ 5,50 € 5,99

Volumekorting

Hoe meer u bestelt, hoe hoger de korting

Vanaf 2 stuks
€ 29,44-5%
Vanaf 3 stuks
€ 28,82-7%
Productbeschrijving

Maak het bereiden van maaltijden eenvoudiger en efficienter met onze rechthoekige snijplank/broodplank van Zeller, voorzien van 2 handige opvangbakjes. Deze innovatieve snijplank stelt je in staat om groenten, fruit of andere ingredienten gemakkelijk te snijden, terwijl je tegelijkertijd je werkoppervlak schoon en opgeruimd houdt.

Snijd jouw groente en trek eenvoudig een opvangbakje open om de gesneden stukken in te schuiven, zodat de plank leeg is voor het volgende ingredient. Het andere bakje is perfect voor het verzamelen van afval tijdens het snijden. Zo houd je jouw keuken georganiseerd en vermijd je verspilling van voedsel.

De snijplank heeft een hoge snijweerstand en is gemaakt van duurzaam bamboe hout en kunststof. Dit materiaal zorgt ervoor dat de plank gemakkelijk schoon te maken is en geen geuren en smaken opneemt. Met afmetingen van circa 50 x 4,5 x 28,5 cm biedt deze snijplank voldoende ruimte voor al jouw snijbehoeften.

De plank is hittebestendig tot 180 graden Celsius, waardoor je het ook veilig kunt gebruiken als serveerplank voor warme gerechten. Voor een langdurige kwaliteit wordt handafwas aanbevolen. Je ontvangt een exemplaar van deze praktische en veelzijdige snijplank, een onmisbaar item in jouw keukenarsenaal. Ontdek meer keukenbenodigdheden van Zeller in onze collectie Kookbenodigdheden.

Productspecificaties
Artikelnummer10223722
KleurBruin
MateriaalBamboe
MerkZeller
Lengte50 cm
Breedte4.5 cm
Dikte snijplank45.00 mm
Hoogte28.5 cm
VaatwasserbestendigNee
BreekbaarNee
Recent bekeken producten
× Lijst wissen
Please wait...