CL 300 Contour Shiatsu Massagekussen

3737433
64.99
Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
medisana
4,2 Sterren
CL 300 Contour Shiatsu Massagekussen
64.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Innovatieve "Ergonomic Flex Technology"
Het Contour Shiatsu-massagekussen CL 300 is het eerste elektrische massagekussen op de markt met de innovatieve "Ergonomic Flex Technology". Het verschilt van andere massagekussens dankzij de flexibele ophanging, die ervoor zorgt dat de vier massagekoppen zich individueel en zacht aanpassen aan de contouren van het lichaam van de gebruiker. De massage wordt daardoor veel beter opgenomen door de spieren, wat de ontspanning van de spieren en het algehele welzijn effectief bevordert.

Multifunctionele toepassing
Dankzij de flexibele kussenvorm biedt het Contour Shiatsu-massagekussen CL 300 een weldadige Shiatsu-massage voor het hele lichaam. Het is niet alleen perfect voor het verlichten van spanning in de schouder- en nekzone, maar kan ook flexibel worden gebruikt op de onderrug, dijen of kuiten. Het kleine en handige ontwerp en de praktische riemen op de rug zorgen voor een gemakkelijke hantering tijdens de massage.

Omschakelbaar rood licht en warmtefunctie
Warmte kan het massage-effect aangenaam ondersteunen en versterken. Het medisana Contour Shiatsu massagekussen CL 300 is daarom uitgerust met een inschakelbare roodlicht- en warmtefunctie. Deze extra functie is bijzonder weldadig en heeft een ontspannend effect op gespannen lichaamsdelen om spanningen te verlichten. Dankzij het geïntegreerde "One Touch" bedieningspaneel kunnen alle functies met één druk op de knop worden in- en uitgeschakeld.

Technische gegevens

  • Afmetingen: ca. 35 x 24 x 11 cm
  • Gewicht: ongeveer 1,9 kg
  • Voeding: 100-240V~ 50-60Hz, 24V, 1,5A
  • Vermogen: 30 watt

Specificaties

  • Merk: Medisana
  • EAN: 4015588887000
  • Materiaal: Stof

Beoordelingen

Gesponsorde producten