1x Eucalyptus groene voorraadblikken/potten met venster 600 ml

1x Eucalyptus groene voorraadblikken/potten met venster 600 ml 1x Eucalyptus groene voorraadblikken/potten met venster 600 ml 1x Eucalyptus groene voorraadblikken/potten met venster 600 ml
1x Eucalyptus groene voorraadblikken/potten met venster 600 ml 1x Eucalyptus groene voorraadblikken/potten met venster 600 ml 1x Eucalyptus groene voorraadblikken/potten met venster 600 ml
Inhoud
€ 6,50
Inclusief 21% BTW

VolumekortingHoe meer u bestelt, hoe hoger de korting

Verzendkosten vanaf€ 5,50 € 5,99

Volumekorting

Hoe meer u bestelt, hoe hoger de korting

Vanaf 2 stuks
€ 6,18-5%
Vanaf 3 stuks
€ 6,05-7%
Vanaf 4 stuks
€ 5,85-10%
Productbeschrijving

Bewaar jouw lekkernijen met allure in onze Eucalyptus Groene Bewaarpot van Zeller - een essentieel item in de serie keukenbenodigdheden. Dit stijlvolle bewaarblik, compleet met een praktisch schroefdeksel, is ontworpen om noten, snoep of andere lekkernijen op een smaakvolle manier te bewaren. De luchtdichte en geurafsluitende eigenschappen van het deksel garanderen dat de inhoud altijd vers en vrij van vocht blijft.

Met een afmeting van ongeveer D10 x H12,5 cm, en een opening van circa 8 cm, biedt deze bewaarpot niet alleen voldoende ruimte (ca. 600 ml / 0.6 liter), maar ook een handige kijk op de inhoud dankzij het venster. Het gebruik van hoogwaardig metaal en glas geeft niet alleen duurzaamheid maar voegt ook een eigentijdse touch toe aan jouw keuken.

Let op: deze bewaarpot is enkel geschikt voor droog voedsel. Voor het behoud van de kwaliteit wordt handafwas aanbevolen. Je ontvangt een exemplaar van deze stijlvolle Eucalyptus Groene Bewaarpot. Ontdek meer producten uit deze serie door te zoeken op de term storage glass window. Met Zeller breng je niet alleen orde in de keuken, maar voeg je ook een vleugje elegantie toe aan jouw bewaaroplossingen.

Productspecificaties
Artikelnummer10221053
KleurGroen
MateriaalMetaal
MerkZeller
Inhoud in liter0.6 liter
Lengte10 cm
Breedte10 cm
Hoogte12.5 cm
Recent bekeken producten
× Lijst wissen
Please wait...