Akai APC Mini MKII

Kleurrijk plezier is gegarandeerd met de Akai APC Mini MK2

€ 99,99
€ 92,00
Incl. BTW
Op werkdagen voor 17u besteld, morgen in huis*
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel
  • Bijna altijd direct een expert aan de lijn

Productinformatie Akai APC Mini MKII

EEN MEER KRACHTIGE ABLETON-ERVARING
Geniet van serieuze hands-on controle voor een krachtige creatieve Ableton Live-ervaring. De Akai APC Mini MK2 is voorzien van 9 faders om het volume aan te passen, te pannen, effecten in te voegen en meer voor een soepele, intuïtieve bediening van uw sessies. Tweak reverbs, veegfilters of schrijf automatisering die uw muziek tot leven zal brengen. Vorm uw geluiden direct met behulp van de toewijsbare faderregelaars.

NAUWKEURIGE INTUÏTIEVE BEDIENING
Creëer met gemak uw eigen onderscheidende geluiden. Met 'Device Mode' worden de APC Mini-faders automatisch toegewezen aan de acht Macro Controls van het geselecteerde apparaat van Ableton Live. Regel meerdere parameters met één fader om totaal innovatieve geluiden te genereren. Krijg meer hands-on controle met 'Soft Keys' voor gemakkelijke toegang tot Solo-, Mute-, Stop- en Record-armfuncties.

DRUM MODUS VOOR ABLETON DRUM RACK
'Drum Mode' biedt naadloze integratie met Ableton's Drum Rack door een 4x4 kwadrant van de APC Mini te isoleren om Ableton te besturen, terwijl je nog steeds de mogelijkheid hebt om de resterende pads toe te wijzen. Dit maakt ultra-aangepaste pad lay-outs en even inventieve en creatieve uitvoeringen mogelijk - niet haalbaar met een andere APC-controller.

REALTIME SLEUTEL- EN SCHAALCONTROLE
De 'Smart Scale View' biedt directe visuele feedback terwijl u toetsen of toonladders wijzigt. In deze modus is de muzieksleutel die momenteel is geselecteerd ook zichtbaar over de pads om ervoor te zorgen dat u weet in welke toonladder u zich bevindt. De 'Notes-modus' levert een nieuwe uitvoeringsworkflow, waardoor u pitch-perfecte muzikale partijen in Ableton kunt spelen zonder verkeerde noten te spelen

LANCERING MET ABLETON LIVE LITE
APC Mini bevat Ableton Live Lite-software. Begin met het maken en maken van muziek met deze krachtige clip die een DAW lanceert boordevol instrumenten, mixeffecten, samples en de mogelijkheid om audio en MIDI op te nemen en te mixen. Ableton Live Lite biedt alle tools om je muzikale ideeën om te zetten in spannende liedjes en uitvoeringen.

VERHOOG UW GELUID MET LUCHT
Til je geluid naar een hoger niveau met het meegeleverde virtuele instrumentenpakket van het bekroonde geluidsontwerpbedrijf AIR Music Technology. Naast Ableton Live Lite bevat APC Mini ook meerdere plug-in-instrumenten van wereldklasse, waaronder Hybrid 3 - een krachtige polyfone analoge synthesizer, Mini Grand - een akoestisch piano-instrument en Velvet - een vintage elektrisch piano-instrument.

Drum-modus
Drumsamplemodus met naadloze integratie met Ableton Drum Rack.

Notes-modus
Melodische controle van plug-in instrumenten en geluiden voor inspirerende optredens.

Slimme schaalmodus
Visuele feedback van de huidige Note Mode-toets over de 8x8 padmatrix.

  • 8x8 Pad Grid Matrix Featuring 64 RGB-Backlit Pads
  • 9 Assignable Faders
  • Smart Scale View Mode for Real-time Project Feedback
  • Note and Drum Modes for the Most Playable Pads and Inspired Performances
  • Dedicated Scene Launch Buttons
  • 4 Directional Arrows to Navigate Clip Matrix
  • Includes Ableton Live Lite and AIR Music Tech. Production Software (Mac/PC)

Heb jij de

Akai APC Mini MKII


Elders goedkoper gezien?!


Laat het ons weten en we doen een voorstel

Reviews

Onder alle inzenders van een review verloten wij iedere maand een waardebon t.w.v. 25 euro! Schrijf een review