Talen Tools – Hartschoffel – Verzinkt – 12 centimeter – Essenhouten steel – 160 cm

3622158
27.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Hartschoffel – Verzinkt – 12 centimeter – Essenhouten steel – 160 cm
27.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Bewerk de grond van je tuin, bloemenperkje of moestuin met deze compacte hartschoffel van Talen Tools. Een hartschoffel voor de grondbewerking geeft je de mogelijkheid om precies te werk te gaan. De vorm van een hartschoffel loopt namelijk spits toe, in tegenstelling tot een standaard schoffel. Vanwege deze puntige vorm is de hartschoffel smaller en daardoor ook beter te gebruiken tussen bloemen en planten door. Voor een moestuin waarde gewassen dicht op elkaar staan, werkt een hartschoffel nog beter. De tuinhartschoffel is 12 centimeter breed. Wanneer je regelmatig schoffelt, geef je de tuingrond meer lucht. Deze losse bodemstructuur draagt bij aan een gezonde en snellere groei van de planten, bloemen en gewassen die je in de tuin hebt staan. Een ander voordeel: regelmatig schoffelen voorkomt voor een groot deel de vorming van onkruid. 

Verzinkte hartschoffel voor tuinieren
Een tuinhak haal je tijdens de werkzaamheden naar je toe, schoffelen doe je van je af. Om de levensduur van deze Talen Tools schoffel te verlengen, is er gekozen voor verzinkt staal. Dit type staal is beter bestand tegen de aantasting door vuil en vocht. Toch is eigen onderhoud ook belangrijk. Maak na gebruik de schoffel goed droog en schoon. Wanneer je dit met enige regelmaat doet, is de kans op roestvorming een stuk kleiner. Je zorgt voor een nog langere levensduur als je de schoffel ook regelmatig behandelt met een teflonspray of een laagje olie. 

Schoffel met lange steel
Wanneer je tuin zo is opgesteld dat er weinig ruimte tussen de bloemenrijen en planten bestaat, kan de lange steellengte van deze schoffel uitkomst bieden. Met een steellengte van 160 centimeter, schoffel je ook in hoekjes waar je normaal gesproken niet makkelijk bij kunt. Omdat er bij schoffelen minder druk op de gewrichten en spieren ontstaat, is de steellengte van minder groot belang dan bij een schop of spade. Je bedient de schoffel met de essenhouten knopsteel. Plaats je handpalmen op de knop en schoffel vervolgens met beleid. Het hout ligt prettig in de hand vanwege de behandeling met wax. Die wax stoot bovendien vuil en vocht af. Het houdt ook langer de natuurlijke houtlook in stand. 

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools hartschoffel 

• Van verzinkt staal
• Schoffelen met een werkbreedte van 12 centimeter
• Lange steellengte voor een groot bereik

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448087124
  • Afmeting (cm): 17x12x186 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten