Blaupunkt BS 08 Senioren mobiele telefoon - 2G gsm

Omschrijving

Blaupunkt BS 08 Senioren mobiele telefoon

Deze gebruiksvriendelijke Blaupunkt BS 08 mobiele klaptelefoon voor senioren is een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar gemak. Met een eenvoudig menu, duidelijk scherm en grote knoppen is de GSM praktisch en kan eigenlijk iedereen de telefoon bedienen.

De Blaupunkt BS 08 heeft een SOS-toets die te gebruiken is in geval van nood. Na het indrukken van de knop op de achterzijde van het toestel worden er sms berichten gestuurd en zal er automatisch een telefoonverbinding tot stand gebracht worden. Je kunt maximaal vijf contacten koppelen aan de SOS functie.

Verder is de Blaupunkt telefoon uitgerust met een camera, radio, Bluetooth 2.1 en nog enkele handige functies. Hoortoesteldragers kunnen gebruik maken van de ringleidingstand op de hoortoestellen door de ingebouwde luisterspoel.

De seniorentelefoon wordt geleverd met een bureaulader zodat deze eenvoudig opgeladen kan worden.

Het betreft een 2G toestel. Dat betekent dat je in Nederland tot ten minste 2025 verzekerd bent van dekking wanneer je gebruik maakt van een provider die gebruik maakt van het KPN of Vodafone netwerk.

SIM kaart

Met een 3-in-1-simkaart kun je de juiste simkaart er zo uit drukken. Is jouw simkaart te groot en heb je geen 3-in-1-simkaart? Vraag dan kosteloos een nieuwe aan bij je provider.

SpecificatiesMerk:BlaupunktType:Mobiele telefoonCamera:1.2 MegapixelFunctie:SOS-toetsFunctie:Met laadstationFunctie:FM RadioWeergave:Grote toetsenSimkaart:NanoNetwerk:2GConnectiviteit:Bluetooth 2.1Simkaart:Simlock vrijMenutaal:NL, EN, DE, FR, ES, IT, PT, POKleur:Zwart

Specificaties

  • Merk: Blaupunkt
  • EAN: 5999569070195
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten