Adapter voor o.a. EKEN & Ring deurbel - 5m -

3821989
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Veel videodeurbellen hebben naast de optie om op batterijen te werken, ook de mogelijkheid om via een stekker stroom van stroom te worden voorzien. Hierdoor is het niet meer nodig om batterijen te vervangen, er is geen omkijken meer naar de bel.

Eenvoudige installatie

Deze adapter heeft een lengte van 5 meter met daaraan de stekker om in het stopcontact te steken. De stekker zet 220-240V om naar 18V. Door de lengte van 5 meter is het eenvoudig om een grotere afstand te overbruggen indien er geen stopcontact in de buurt zit. Aan het uiteinde zijn twee ringetjes bevestigd, deze kunnen op de deurbel vastgeschroefd worden. Ook kunnen de ringetjes verwijderd worden, om losse draadjes aan te sluiten. Controleer de handleiding van de deurbel voor meer informatie.

Geschikt voor Ring, EKEN en meer

Onder andere te gebruiken met deurbellen van de merken EKEN, Cless, Eufy en Ring. Ook voor de nieuwste Ring Doorbell 4 is deze geschikt.

Indien er in de handleiding van de deurbel aangegeven staat dat deze werkt met 18V, is deze adapter in de meeste gevallen geschikt. Vaak staat er een bereik aangegeven; bijvoorbeeld 10V ~ 24V. Indien 18V hier in valt, is deze waarschijnlijk ook geschikt. Neem bij twijfel contact op met de fabrikant van de deurbel.

Productspecificaties

  • Merk: Eken
  • EAN: 8719925050961
  • Te bedienen via mobiele app: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten